Dette bør du ikke overse

Foto: Jupiterimages (Getty Images/Pixland)

Tar han kontakt sent på kvelden, er han trolig ikke interessert.

09.07.11 15:37

(SIDE2:) Har du nettopp møtt en fyr kan det være vanskelig å vite hva både han og du egentlig vil. Men det er et knippe generelle tegn med menn du uansett bør kunne.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

iVillage ramser opp en rekke tips som er greit å vite om menn før dere tar forholdet til noe mer seriøst:

Magasinet mener først og fremst at det er overraskende mange kvinner som forveksler sene stevnemøter med noe mer seriøst.

- Du bør vite at hvis en mann virkelig er interessert i deg så tar han deg med ut, og vil være sammen med deg. Vil han noe mer, så ringer han ikke sent på kvelden når han allerede er ute på en bar, eller tar kontakt etter midnatt. Og hvis sistnevnte er tilfelle, er du trolig siste utvei fordi han ikke har funnet en annen kvinne å ta med seg hjem.

- Kjæresten din skal elske deg. Han skal få deg til å føle deg som den mest spesielle, intelligente og mest fantastiske kvinnen i verden. Hvis dette ikke er tilfelle, så bør du kjenne etter hva slags signaler og følelser han gir deg. Er det ikke gode følelser, bør du tenke deg om.

- Han er «lat» når dere har sex. Hvis mannen du dater, eller er sammen med, ikke gjør en innsats på soverommet, kan det være et tegn på at han er lat på andre områder også. Han kan være typen som forventer at alle andre, spesielt du, gjør det meste for ham.

- Han er aldri til stede når du trenger ham. Hvis du dater en fyr som ikke er der for deg når du har det vanskelig, så vil han trolig ikke stille opp den dagen dere venter barn, eller ved andre situasjoner i livet som er viktige eller tunge. En del av det å ha en partner er at man skal slippe å gå gjennom livets opp- og nedturer alene.

- Han sier alt til moren sin. Mammagutter har altfor hyppig kontakt med sin mor. Hvis du dater en slik mann så vet trolig moren hans alt om deg og forholdet allerede. Faren er at hun er med på avgjørelser han tar i forholdet, og du må trolig høre hennes mening resten av livet hvis han fortsetter å være like avhengig.

- Han holder igjen personlige tanker og følelser. Menn er generelt ikke komfortabel med åpne seg og vise mye følelser med det første når dere dater. Men hvis dere har truffet hverandre i månedsvis, og du fremdeles ikke har hørt et ord om barndommen eller for eksempel tanker om karriere og fremtiden, er det noe galt.

- Han er lite selvstendig. Merker du tidlig at mannen du dater kanskje trenger deg altfor mye, er det et dårlig tegn. En mann bør ikke ha behov for at du underholder ham til enhver tid, eller tilbringer hvert sekund med ham. Tenk gjennom om hengivenheten skyldes at han er forelsket i deg, eller om han faktisk bare er en uselvstendig person.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.