*Nettavisen* Nyheter.

Dette bruker du i sommer

Foto: (Splash)

Festivalsesongen har allerede startet - her er festivalplaggene du bør anskaffe.

18.04.11 17:07

(SIDE2): Coachella-festivalen i California har gått av stabelen og som vanlig var det flust av kjendiser som overvar festivalen.

Og like sikkert som at de dukker opp, er det at mange av klesstilene også vil være å se igjen her hjemme senere i sommer. Så har du tenkt deg på Øya, Hove, Slottsfjell eller kanskje en tur ut av landet for å nyte late festivaldager, så kan det være verdt å snappe noen tips.

Luftig og behagelig
Årets stikkord er hippiestil og bohemsk. Fellestrekk for klesvalgene er at det skal være behagelige plagg å gå med, det være seg shorts, skjørt eller fottøy.

En av favorittene i år er definitivt maxikjolen - luftig, ledig og ypperlig å tilbringe både dag og kveldstid i. Isabel Lucas viste seg flere ganger i diverse kjoler av den store typen, både i søte pastellfarger og i mer fargesterke varianter.

Vanessa Hudgens hadde valgt seg den fargesterke bohemske stilen, med vide, luftige bukser, toppet med en bredbremmet hatt.

LES mer om våren og sommerens moter!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Splash)

En annen slager en den søte sommerkjolen, som var å se i mange forskjellige varianter. Felles for både de lange kjolene og de korte, er i år derimot blonder. Både Victoria Secrets engel Alessandra Ambrosia og MTVs realitystjerne Whitney Port hadde valgt den ultrafeminine og søte varianter med stropper.

Et annet plagg kjendisene ikke kan få nok av, er den avklippede korte denimshortsen. Vanessa Hudgens, Ashley Greene og Nicole Richie hadde trukket i plagget,

Av tilbehør er vesker med lange remmer og plass til det som trengs en hel dag ute, blant favorittene. På bena var tøysko og sandaler gjengangere - og sistnevnte da uten hæler. Praktisk bekledning gjelder også på bena, må huske. Flere av kjendisene droppet da også skoene, blant dem Isabella Lucas.

Også hatter er blant yndlingstilbehøret, da i alle mulige forskjellige fasonger, fra de vidbremmete myke filthattene, til de strammere herrehattene. Solbriller hører også med i år selvsagt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Splash)

En som sjelden lar seg diktere av andre, er Dita Von Teese.

Hun stilte den ene dagen etter den andre i fargesterke plagg, stilmessig korrekt antrukket til fingerspissene. Heller ikke så opptatt av trender - men i helt andre enden av skalaen enn frøken Teese - er Tara Reid, som hadde på seg tjukke, legghøye Ugg-sko. Vil du ikke ha sandaler, så gå for en annen av vårens store trender - ankelboots. Praktiske og stilige, og et stort utvalg å velge i.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Splash)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.