RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette burde vi vært spart for

Sist oppdatert:
«Too Human» er høstens første store skuffelse.

Se alle skjermbildene fra spillet i bunn av artikkelen eller se dem i HD her.

(Spillmagasinet): Actionrollespillet «Too Human» er et av høstens store spill til Xbox 360, og takket være utviklernes tidligere utgivelser har forventingene vært høye.

Silicon Knights (wiki) står blant annet bak skrekkstorheten «Eternal Darkness» og den suverene Gamecube-nyutgivelsen av «Metal Gear Solid», «Metal Gear Solid: The Twin Snakes».

Stor skuffelse

Varsellampene begynte imidlertid å blinke da vi i Spillmagasinet satte oss ned med forhåndsversjonen.

Bortsett fra et intuitivt og kreativt kampsystem og en god historie, var det meste bånn i bøtta. Blant annet gjorde det fastlåste kameraet sitt beste for å irritere, det var altfor lett å kollidere med omgivelsene, og vanskelighetsgraden paddeflat.

Dessverre har ikke utviklerne fikset opp i noe særlig før de sendte spillet i trykken, hvis du spør meg er «Too Human» høstens første store skuffelse. På tross av den spennende miksen mellom sci-fi og norrøn mytologi, en haug i utgangspunktet heftige kamper og masse barskt utstyr, klarer ikke spillet å underholde.

Mye feil

Kameraet lever fortsatt sitt eget liv og gjør sitt ytterste for å drepe deg, siktingen er kronglete, kanter og lignende kommer ofte i veien for angrepene dine, fiendene blir sterkere etter hvert som du blir det og enhver følelse av fremgang er fraværende, vanskelighetsgraden ikke-eksisterende (du kan ikke dø), også videre, også videre.

Se gameplay fra «Too Human»
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

I tillegg er menysystemet både treigt og rotete, lastetidene for lange, og grafikken av ekstremt varierende kvalitet.

Heldigvis er ikke alt bare sorgen, når ting en sjelden gang klaffer fungerer «Too Human» som ei kule og viser at dette kunne blitt minst like bra som sine sjangerbrødre i «Dark Alliance»-serien. En samarbeidsmodus er for øvrig også på plass og gjør opplevelsen litt triveligere, da har du noen å lide sammen med.

Likevel, «Too Human» er alt i alt et dårlig spill som hører hjemme bakerst i glemmeboka.

667

Tilbud fra Nettavisen: Prøv 300 PC-spill i fem dager for fem kroner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere