*Nettavisen* Nyheter.

Dette er altså bra nok ...

Foto: (EA)

Spill mindre interaktivt enn en pappeske er nominert til Gullstikka 2008. Si din mening!

22.01.09 09:03

(Spillmagasinet): Tirsdag 20. januar annonserte Norsk Spill- og Multimediaforening (NSM) de første nominerte spillene i årets prisutdeling Gullstikka 2008.

Frem til midten av februar skal norske nettsurfere stemme frem sine favorittspill. De fire spillene med flest stemmer i hver kategori ender til slutt opp i en siste nominasjon før juryen bestemmer seg for den endelige vinneren.

Her gir du din stemme (popup).

Gullstikka er en prisutdeling som skal hedre og vise frem det beste av det beste innen spill. Alle spillene vi kan stemme på er likevel ikke hva vi kan kalle kvalitetsspill. Årsaken er at de mest solgte spillene i hver kategori automatisk blir nominert, uavhengig av kvaliteten på spillet.

På den måten dukker for eksempel «Need For Speed Undercover» opp under «Årets racingspill» - et spill vi i Spillmagasinet vurderte til terningkast 2.

Vi begrunnet terningkastet blant annet med at byen du kjører rundt i er død og kjedelig, kjøremodellen er fullstendig uinteressant, konkurrentene byr på lite motstand og politiet er utrolig slitsomme å ha med å gjøre.

Men det solgte altså godt. Det gjorde også barnespillet «Littlest Pet Shop» som ble slaktet her på nettsidene. Spillet vi mener er mindre interaktiv enn en pappeske er nominert både til «Årets barnespill» og «Årets norskspråklige spill».

Det er med andre ord ekstra viktig at du, som kvalitetsbevisst spiller og forbruker, stemmer frem de spillene du mener er virkelig gode.

Avgi din stemme ved å klikke på linken nedenfor:

STEM PÅ DET BESTE FRA 2008
(Åpnes i et nytt vindu)

Gullstikka 2008 arrangeres på Rockefeller i Oslo torsdag 5. mars. Programmet for showet er foreløpig ikke klart.

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.