RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er årets TV

(Philips)
Sist oppdatert:
Du får ikke kjøpt en bedre flatskjerm nå enn Philips 9705.

[Teknofil.no] Vi har testet Philips 46PFL9705, oppfølgeren til den beste LCD-skjermen vi testet i 2009, nemlig 46PFL9704.

Den nye modellen har en bedre design enn sin forgjenger - og bildekvaliteten er hårreisende bra.

Vi har tidligere skrytt av Sonys nye toppmodell i Cinematic-serien, KDL-46HX900, men den nye 46PFL9705 er ennå et hakk vassere, og er etter vår mening den beste LCD-skjermen du får kjøpt i Europa akkurat nå.

Skjermen har en tiltalende design, der frontrammen på skjermen er i børstet mørk aluminium. Resultatet er en slank TV som oser av kvalitet, og foten som medfølger er i samme koksgråe finish som rammen på skjermen.

Brukervennligheten på skjermen er god, og fjernkontrollen har kun de aller mest nødvendige knappene du trenger, som for eksempel volum opp og ned og navigeringsknapper til å betjene menyen. For det er i menyen, som for øvrig er lett å bruke, du finner de fleste andre tilleggsfunksjoner du sjeldnere tar i bruk.

46PFL9705 har alle de tilkoblingene du måtte trenge, deriblant fire HDMI-kontakter. Du kan koble skjermen enten via kabel eller en trådløs tilkobling, og skjermen har en egen nettleser innebygd. Dog er det litt kronglete å bruke fjernkontrollen som tastatur.

Lyd og bildekvaliteten på den nye toppmodellen fra Philips er meget bra. Lyden er kraftig til å være en flatskjerm, og den har to egne basselementer montert på baksiden av skjermen. Bildekvaliteten er av stor klasse, og er den skarpeste LCD-skjermen på markedet i øyeblikket. Både sortnivået og presisjonen i overgangene mellom objekter er meget presis, samtidig som fargene også er rikelig mettet. Samtidig glir bildet helt jevnt selv ved raske panoreringer.

Skjermen koster rundt 25 000 kroner på nett, og da har vi ikke regnet med 3D-kitet (PTA-02) du må kjøpe utenom for å se filmer på 9705 i 3D. Denne pakken inneholder to par briller og en sender, og har en pris på rett i underkant av 2 500 kroner.

Terningkast: 6

Les hele testen av Philips 46PFL9705 her

Finn laveste pris på Philips 46PFL9705 her

Sjekk også ut
Syns du 25 000 er for mye for en 46-tommer med 3D? Da bør du se nærmere på Samsungs nye 8000-serie , som er rundt 8000 kroner billigere på nett enn Philipsen. Skjermen har stilig design og støtte for 3D, men har ikke like god bildekvalitet som 46PFL9705.

Philips har også en billigere 7000-serie for deg som er ute etter en god allround-TV til en rimeligere pris uten støtte for 3D. Skjermen har jevnt over god bildekvalitet til prisen.
Les vår test av den nye 7000-serien fra Philips.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere