*Nettavisen* Nyheter.

Dette er det siste nye

Foto: (Splash News)

Og Victoria Beckham er igjen trendsetteren.

07.12.09 20:37

(SIDE2): Victoria Beckham, Katie Holmes og Megan Fox har alle kastet seg på den siste hårtrenden - stort hår med masse krøller.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Les også: Sikker festvinner i sort

Startet bobtrenden
David Beckhams fotballfrue og Spice girls-artist er neste ikke til å kjenne igjen i den nye frisyren. Victorias hår er forvandlet fra en helt slett bob til et stort, luftig og krøllete hår. Hun har beholdt den mørke fargen og skinnende glansen.

Når vi nå ser Victoria Beckham med helt ny sveis, tipper vi det ikke er så lenge til vi ser mange andre kopiere hennes frisyre. Det var nemlig hun som starten trenden med den glatte boben for noe år tilbake, og vi skal si hele moteverden raskt kastet seg på. Plutselig skulle alle ha fru Beckham-boben.

Krøller til fest
Hollywoods nye skuespilleryndling Megan Fox er egentlig ikke kjent for å kaste seg på de nyeste trendene, men det er ingen tvil om at også hun gjerne går for krøllete hår akkurat nå. Fox har egentlig et naturlig slett hår, men krøller nesten alltid håret til fest.

Les også: 20 lag med rumpesminke

Katie følger venninnen
Sist ut med mer krøller i håret er Katie Holmes. Side2 lykkes dessverre ikke med å få tak i de nye bildene av Tom Cruises kone, men du kan se bilder av henne med den nye krøllete sveisen her. Vi tror Katie Holmes fortsatt får stylisthjelp fra venninnen Victoria Beckham, siden hun stilte med neste helt lik sveis kun får dager etter at fru Beckham viste seg med krøller første gang.

Mest trendy med krøller
Norske stylister er også hekta på krøllet hår akkurat nå.

- Det kuleste og mest trendy i år er krøller, og da holder det ikke med noen slappe tak med krølletangen; håret må rulles. Har du ikke tid eller råd å gå til frisøren så ruller du håret selv; på toalettpapir! fortalte stylisten og klesdesigneren Kjell Nordström til Side2 for kort tid siden.

Les også: Festens flotteste frisyre

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.