RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er drømmedamene

Det finnes mange kvinnertyper og ingen kvinner kan vel sies å være helt like. Her er kvinnetypene menn liker.

(SIDE2): Er du den søte typen eller kanskje den uavhengige? Her er 8 kvinnetyper som menn liker. Er du en av de?

Den søte
Dette er kvinnen som alltid er positiv og fornøyd med livet. Hun er gøy å være sammen med, og er alltid glad for å se deg og du ser frem til å tilbringe tid med henne. Denne kvinnen blir vanligvis snappet vekk relativt kjapp, så får du hendene i en slik er det bare å holde fast.

Den seksuelle
Denne kvinnen elsker sex og prøver ikke å skjule det. Hun bruker ikke sex som et våpen og bruker det ikke for å manipulere menn. Kvinner har en tendens til å hate denne typen, men menn elsker hennes frie holdning og ærlighet rundt sexdriften. Denne typen skal ikke forveksles med en nymfoman som har psykologiske problemer.

Den beste vennen
Denne typen minner mye om ”den søte”. Hun er morsom å være sammen med og dere er koordinert på alle områder. Dere liker de samme stedene, ser de samme TV-programmene og ler av hverandres vitser.

Rett frem typen
Dette er kvinnen som vet hvordan man kommuniserer. Det hun sier mener hun og hun gjør det hun sier. Hun kan fremstå som veldig rett frem av og til, men du slipper i alle fall å bruke timer på å analysere henne og det hun sier og gjør.

Den uavhengige
Dette er en perfekt kvinne for deg som ikke har mye tid. Den uanhengige har et eget liv og er fornøyd med hvordan hun har det. Hun ser ikke etter en mann som skal løse alle problemene hennes eller å ha noen å skylde på om ting ikke går hennes vei. Hun er typen som vil ha en mann i livet sitt, men som ikke trenger det.

Den selvsikre
Dette er kvinnen som har akseptert seg selv og er komfortabel med sin gode og ikke fullt så gode poenger. Hun tenger ikke konstant bekreftelse på at hun er elsket og har masser av selvsikkerhet.

Personligheten selv
Har du opplevd kvinner som tiltrekker seg all oppmerksomheten når de går inn i et rom? Dette er kvinner med masser av personlighet og sjarm. Menn elsker disse kvinnene og liker å være rundt dem.

Den rettferdige
Denne typen er en ekte feminist – ikke av den radikale manne-hate typen, men den som tar sin del av byrden uansett og forventer det samme av mannen. Her deles alt 50/50.

Finn din drømmepartner på TV 2 Match.

(Kilde: iVillage)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere