RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Kreftforeningen)

Dette er en tabbe-refleks

Sist oppdatert:
Rosa sløyfe-refleks trekkes tilbake.

Rundt 60.000 Rosa sløyfe-reflekser som er solgt i løpet av denne høsten, må trekkes tilbake fordi de ikke oppfyller sikkerhetskravene. Det er meldingen fra Kreftforeningen tirsdag.

- Det viser seg at Rosa sløyfe-aksjonen har fått levert og solgt videre reflekser som ikke holder god nok kvalitet. Vi ønsker at folk som har kjøpt refleksen i løpet av høsten 2010 slutter å bruke den. Vi beklager ulempen dette medfører for alle som har støttet aksjonen gjennom å kjøpe refleks, sier kommunikasjonssjef Jan Egil Aase.

Kreftforeningen er helt nylig blitt gjort oppmerksom på feilen, og velger å gå ut med informasjon før en erstatningsrefleks er ferdigprodusert. Dette av hensyn til tryggheten nå i mørketida.

Selskapet har satt i gang produksjon av en ny, godkjent Rosa sløyfe-refleks og vil være klar til å sende denne ut fra uke 2.

Ønsker du å få tilsendt en ny godkjent Rosa sløyfe-refleks:

Send mail til rosarefleks@idegroup.no med navn, adresse og antall kjøpte reflekser, eller sms med kodeord «refleks» + navn, adresse og antall reflekser til 2277.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere