RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Dette er et ran, skjønner du»

Sist oppdatert:
Raneren følte behov for å presisere overfor offeret.

(iOslo.no) Tre personer ble ranet i løpet av natten. Les hele politiloggen.

STORGATA: En 19 år gammel mann ble kl. 23.59 meldt ranet i Storgata. Han ble stanset av en mann og bedt om å vurdere en klokke. 19-åringen ble lokket litt vekk fra selve hovedgaten og ble der truet med kniv. Raneren sa: «Dette er et ran skjønner du». Fornærmedes bag ble gjennomgått, de lette etter kontanter, mobilen ble tatt og han ble tvunget til å bli med til en minibank for å ta ut 5000 kroner. 19-åringen fikk kortet tilbake. Mannen anmeldte straks saken, og den ble umiddelbart anmeldt til politiet som har gode opplysninger om gjerningsmennene. Det antas at flere har vært med på ugjerningen.

STORGATA: Kl. 01.19 ble det meldt om at en 23 år gammel mann var ranet i Storgata. Han ble tvunget til å ta ut 3000 kroner fra en minibank. Gjerningsmennene stakk i retning Stortorget. Det ble brukt kniv under ranet og det var flere som var med på det. Saken ble anmeldt umiddelbart.

SENTRUM: Kl. 04.23 ble det meldt fra Sentrum politistasjon at en 34-åring var kjørt til legevakten med knekt nese. Han var ranet, og var også i en slik situasjon at han ikke kunne gjøre rede for hendelsesforløpet. Han ble avlevert legevakten og vil anmelde forholdet når han er i stand til det.

SANDERMOSEN: Kl. 22.49 i går kveld ble det meldt om at et tog hadde kjørt på en elg ved Sandermosen stasjon. Viltnemnda ble varslet og tok seg av det døde dyret.

SCHUBELERSGATE: En sykkel ble meldt stjålet fra en bakgård i Schuelersgate på Nedre Tøyen i går kveld kl. 23.42. Tyven var sortkledd og hadde ifølge et vitne sort ryggsekk. Tyven forsvant i vinternatten.

SKIPPERGATA: I natt kl. 00.28 nasket en 23 år gammel mann en pølse fra en butikk i Skippergata. I det han skulle gå, falt han og fikk et kutt i hodet. Han ble bandasjert av butikkpersonalet og ble deretter kjørt til legevakten.

STORTINGSGATA: Fra et spisested i Stortingsgata kom det kl. 02.04 i natt melding om en 51 år gammel kvinne som ikke kunne betale sin restaurantregning. Hun legitimerte seg med et visittkort og fortalte at hun hadde mistet sitt betalingskort. Saken ordnet seg og kvinnen vil gjøre opp for seg. Saken er i første omgang å se på som bedrageri.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere