RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er faktisk ekte astronauter

Astronautene Scott Kelly, Oleg Kononenko, Mikhail Kornienko, Sergey Volkov, Kjell Lindgren og Kimia Yui stiller opp som jediriddere for offisielt gruppebilde.
Astronautene Scott Kelly, Oleg Kononenko, Mikhail Kornienko, Sergey Volkov, Kjell Lindgren og Kimia Yui stiller opp som jediriddere for offisielt gruppebilde. Foto: NASA
NASA-astronauter kler seg ut som jediriddere.

NASAs astronauter har kledd seg ut som jediriddere fra Star Wars i forbindelse med et offisielt gruppebilde i forkant av en planlagt reise ut i rommet.

Astronautene Scott Kelly, Oleg Kononenko, Mikhail Kornienko, Sergey Volkov, Kjell Lindgren og Kimia Yui skal på oppdrag til Den internasjonale romstasjonen (ISS) i september. Besetningen består av to astronauter fra NASA, én astronaut fra Japan og tre kosmonauter fra Russland.

NASAs astronauter har en lang tradisjon med å gjenskape kjente scener for sine offisielle gruppebilder. Tidligere har astronautene kledd seg ut som rollebesetningen til storfilmer som «Pirates of the Caribbean» og «Star Trek». I tillegg har de gjenskapt kjente platecover som «Abbey Road».

Her kan du se hele galleriet av NASAs tidligere offisielle gruppebilder.

Den internasjonale romstasjonen er den eneste som per dags dato går i bane rundt jorden. Den har vært kontinuerlig bemannet siden 2000.

Romstasjonen er et fellesprosjekt av romfartsorganisasjonene til USA, Japan, Russland, Canada og Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere