RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er flerspilleren i «Black Ops»

Sist oppdatert:
Treyarch viser fram flerspilleren i «Call of Duty: Black Ops» i fersk trailer.

Enspilleren til skytespill som «Modern Warfare 2», «Medal of Honor» og «Call of Duty: Black Ops» er vel og bra, men det er flerspilleren som virkelig definerer spillet. Ikke bare hvor godt brettene er designet og spillet er balansert, men også mekanismene som får spillerne til å oppføre seg tålelig bra. Ingen liker en cheater.

Sniktitt: «Call of Duty: Black Ops»

Det sistnevnte kan vi si lite om basert på den nye flerspillertraileren Treyarch har sluppet til «Call of Duty: Black Ops», men digitale elitesoldater gleder seg antakelig ikke mindre til spillet etter å ha sett det i aksjon.

Den snaut ett og et halvt minutt lange videoen består kun av gameplay, og det går utvilsomt heftig for seg. Vi får se et rikt utvalg av våpen, som AK47 og rifle med kikkertsikte, samt spesialvåpen som en radiostyrt lekebil rigger med eksplosiver...

«Call of Duty: Black Ops» lanseres til PC, PS3 og Xbox 360 9. november 2010. I tillegg slippes det egne versjoner til Wii og DS.

Se flerspilleren i «Black Ops» i aksjon:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere