RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er høstmoten

Sist oppdatert:
Hva er mest trendy til høsten? Vi gir deg svaret.

(SIDE2): Høstmoten smyger seg inn i butikkene, og da gjelder det å være først ute med det siste. Side2 gir deg her en guide til høstens viktigste trender, så vet du akkurat hva du skal se etter i hyllene.

Se flere bilder lenger ned

Fargene
Høstens viktigste motefarger er uten tvil grått og sølv. Brunt og svart er farger som går igjen år etter år, og er aktuelle også denne høsten. Vil du sprite oppe høstantrekket ditt, kan du gjøre det med tilbehør eller plagg i knallrosa, oransje, lilla eller blått.

Tilbehøret
Beltet er fortsatt superaktuelt. Designerne Dolce&Gabbana vil at vi skal kle oss i store metalliske og romerskinspirerte belter, mens Marc Jacobs går for smalere belter i sterke farger.

Skoene skal fortsatt være skyhøye, og gjerne med strømper i en annen farge. Skinnhansker er et «must». Smykker er det lite av denne høsten.

Glem for all del ikke knallfarget lepper i rødt, oransje eller rosa.

Plaggene
Det er ikke én jeans å se på catwalken. Du kan alltids ta frem jeansene fra skapet igjen, men den korte kjolen, tights og strømper er fortsatt det mest trendy. Jakkene er korte, og skinn er det kuleste akkurat nå.

Les mer om mote her:

La deg inspirere av bildene lenger ned

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere