*Nettavisen* Nyheter.

Dette er ikke Baron von Bulldog

Foto: Scanpix

Personen på bildet er større, sterkere og mer aggressiv. Så hvem er han?

21.01.09 15:48

(SIDE2): Designer og stylist Kjell A. Nordstrøm har avlivet sitt alias Baron von Bulldog. Men hundegarden blir på ingen måte stående tom.

Baron von Bulldog har inntil nylig vært navnet på en designvirksomhet i Oslo, startet av Nordstrøm. Merket står bak flere kjente kolleksjoner og statements, og har høstet utmerkelser som «Årets Designer» under Fashion Awards i 2005.

Nå skifter virksomheten navn, fra Bulldog til DOBBERMANN.

Hvem og hva er DOBBERMANN & DOBBERMANN?
- DOBBERMANN er min nye valp, min nye baby. Jeg trengte noe som kunne ta over for Bulldogen, var lei den gamle tannløse bikkja etter 12 år, og som du vet skal hunder avlives når de blir så gamle så de ikke orker lenger. Kill your darlings, som man sier.

- Altså valgte jeg en ny hund. Denne gangen ble det en rase som er mye sterkere, større, mer aggressiv og forhåpentlig lettere å dressere. DOBBERMANN & DOBBERMANN er den nye hundens lekeplass, en rastgård hvor han kan bjeffe og bite fra seg.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden her!

Moteblogg med «Adult Content Warning»
Som del av konseptet lanserer Nordstrøm en moteblogg litt utenom det vanlige, hvor han lover å bite fra seg uten sikkerhetsnett:

- Hater fjasete moteblogger
- Bloggen DOBBERMANN UND DOBBERMANN skal handle om mote, men fra ett perspektiv som ikke bare tar opp trender og i hvert fall ikke noe om «pene kjoler» eller det vanlige fjaset som man ofte leser på moteblogger, typ «i dag har jeg på meg en lekker pastellfarget genser fra Bik Bok til 198 kroner og ett par dritkule olabukser fra Puss & Kram, samt noen frekke smykker fra Cubus, som jeg kjøpte på salg. Og så ønsker jeg meg veldig en veske fra Chanel, men den er ganske dyr så den kjøper jeg sikkert når jeg drar på chartertur til Thailand».

- Jeg virkelig hater sånne moteblogger! Min nye blogg skal handle om mote, selvfølgelig fra ett helt subjektivt ståsted, men uten fallskjerm og sikkerhetsline. Som jeg sier på bloggen «Fashion is a terrible thing!» For sikkerhets skyld har jeg innført «Adult Content Warning» på bloggen, så man kan angre seg før man stikker inn nesa.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile Dobbermann und Dobbermann

Tok DOBBERMANN knekken på Bulldog?
- Nei, jeg ga med glede sprøyten selv. Var virkelig på tide med noe nytt!

Hva blir neste bloggpost?
- Bloggen starter ikke offisielt før 1. Mars, fordi jeg jobber med en story som krever litt research. Innholdet i den storyen er selvsagt hemmelig. Foreløpig har jeg kun skrevet én post på bloggen; en hyllest til Kiki Sørum, min muse og gode venn, som tilfeldigvis fylte 70 år samme dag som bloggen hadde bursdag.

Vil gi motefolket på pelsen
Kan du gi et eksempel på hvem som helt hypotetisk kan komme til å få DOBBERMANN-slakt?
- La meg si en ting uten å avsløre for mye ... Jeg ville være veldig forsiktig med å bruke ekte pels når jeg kommer med mitt digitalkamera på fest og premierer, så får folk tolke det som dem vil, hehe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.