RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er ikke ekte

Sist oppdatert:
Eva Longoria Parker avslørte at hun ikke har sitt eget hår.

(SIDE 2) : Det var under det amerikanske tv-showet «Live With Regis og Kelly» at Eva Longoria Parker (32) avslørte hemmeligheten bak sitt vakre hår; nemlig at det ikke er ekte.

- Det er parykk
Da Eva gikk på scenen med en lang bob skal programleder Kelly Ripa utbrutt at hun elsker håret til «Frustrerte fruer»-stjernen.

- Å kjære deg, det er ikke mitt. Det er falskt. Det er en parykk, svarte den vakre skuespilleren, melder Splash News.

Deler hårstylist med Jessica
32-åringen snakket så i det vide og det brede om hvordan håret hennes blir stylet av Ken Paves, som også fikser håret til blant andre Jessica Simpson.

- Han har korte, lange, krøllete og rette parykker, som kan festes med syv spenner. Jeg skulle gjerne tatt de ut og vist dere, men da ville han drept meg, sa hun.

«Se-på»-hår
Selv om det falske håret er vakkert, er det også noen minussider avslørte Longoria med det falske håret. Blant annet får ikke ektemannen Tony Parker stryke fingrene gjennom håret henne.

Streik er ikke bare dumt
Paret giftet seg i Frankrike like før jul, og Eva fortalte på showet at det var fantastisk å være gift. Hun sa også at en god ting med skribentstreiken i Hollywood, var at hun kunne bruke mer tid med ektemannen i deres hus i Texas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere