RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er ikke normalt

Å flashe dette tettsittende lille badetøyet er mindre vanlig enn man skulle tro.

(SIDE2): Vår spørreundersøkelse angående tanker rundt bikinisesongen viser at speedoen kommer langt ned på lista over badetøy som foretrekkes på stranda.

Speedo-mannen
Du ser ham sikkert for deg på stranda - mannen med litt småkrøller på brystet, armene selvsikkert i kors over brystkassa, de store solbrillene som skjuler hvor blikket er festet og det hvite gliset som viser at han er kongen av stranda. En litt liten speedo sitter selvfølgelig stramt over hoftene på denne gyllenbrune fyren.

Eller tenker du kanskje på en litt mer slapp og utvasket utgave som kryper opp i rumpa på en hvit og noe utilpass person som ligger under parasollen i Syden?

Uansett, bildene av speedoen er mange, og de fleste har en mening om dette lille badetøyet.

Vi tenker selvfølgelig at vi ser speedoen overalt i Syden, men det den trekkes på av færre enn vi tror.

Side2s spørreundersøkelse angående bikinisesongen viser nemlig at det er ytterst få som foretrekker å gå med speedo på stranda. Blant de 480 personene som har svart på vår undersøkelse, viser det seg at kun 0,2 prosent spankulerer rundt i dette badetøyet.

Det er naturlig nok bikinien og shortsen som kommer på topp over det vi helst kler oss i på stranda, med henholdsvis 87 og 12 prosent.

Gruer oss
Videre viste vår spørreundersøkelse at vi er svært tidlig ute med å tenke på strandsesongen. Hele 34 prosent hevder nemlig at de trener for bikinisesongen året rundt. 17 prosent sier at de setter i gang med treningen allerede i januar, og 20,5 prosent begynner å tenke på hvordan formen er i februar.

Les sakene:

Trener året rundt for bikinien
Frykter mageflesk før sommeren

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere