*Nettavisen* Nyheter.

Dette er keiserens nye klær

Verdens dyreste dress er en statsleder verdig.

27.04.09 06:29

(LXUS.no) For deg med altfor mye penger, er trolig Alexander Amosu et kjent navn. Han er de rike og berømtes fremste luksusdesigner, med blant annet overdådige mobiltelefoner i edelt metall som en av sine spesialiteter.

Nå har han gjort inntreden i klesbransjen, og resultatet er verdens dyreste dress.

Klikk på bildet for å forstørre.

MÅLSØM: Alexander Amosu og hans skreddere reiser verden rundt for å ta mål av sine velstående kunder. Foto: (Amosu)

LES OGSÅ:
Syv plagg alle menn bør eie
Slik kjøper du den perfekte dress
Verdens dyreste champagne
Verdens dyreste adresser

I april ble dressen avduket på Pall Mall i London, og for de som falt pladask for dette supereksklusive antrekket, kan vi røpe at prislappen er på relativt ublu 700.000 kroner. Prisen inkluderer riktignok at Alexander og hans skreddere reiser til kunder hvor som helst i verden for å ta mål - en tjeneste som ifølge Amosu ikke tilbys av noen andre skreddere.

Eksklusive materialer

Den eksklusive dresskolleksjonen bærer selvsagt designerens navn, og dressene er laget av de fineste materialer med tråder i gull og platina, sjeldne stoffer og edelstener. Blant materialene som tas i bruk for å skape superdressen finner man blant annet qiviuk - verdens dyreste ull - som hentes fra arktiske moskusokser.

Dressen er utstyrt med ni knapper i 18 karat gull med diamanter. Kjøpet inkluderer også en times flytur i privatjet fra Cloud9 til hvor som helst i verden, ett års gratis rikdomsforvaltning fra Cheviot Asset Management og en 24 timers global concierge-service.

Dilla på luksus? Sjekk LXUS-forsiden!

- Å kjøpe en Alexander Amosu-dress er det ultimate innen luksus. Vi lager de fineste, skreddersydde dresser ved å bruke stoffer som fremhever karakter, stil og individualitet. Jeg tror at selv i disse nedgangstider er det et marked for kompromissløs kvalitet. Vi er jo ikke etterspurt av alle, men de som kjøper Aleander Amosu ønsker å gå med de aller beste dressene i verden.

Forretningsmannen Duncan Bannatyne, James Caan og Formel 1-kjører Adrian Sutil har allerede bestilt hver sin dress.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.