Dette er lesernes verste datinghistorier

Vi ba leserne om å sende oss sine verste datinghistorier. Practical jokes fra bestekompiser er en gjenganger. Les vinnerbidragene her.

23.03.04 09:39

Nå som konkurransen er avsluttet har vi trukket en vinner i Bergen, en i Oslo og en i Trondheim som i premie får en middag i sin hjemby. Vinnerbidragene er som følger.

Bergen
Den verste og definitivt morsomste historien i konkurransen kom fra Bergen. Vinnerhistorien fra Bergen inneholder alle de elementene som en feilslått date kan ha. I tillegg involverer den en bestekompis som helt sikkert har fortalt historien videre til hele venneflokken.

Her kan du lese vinnerbidraget fra Bergen

Oslo
Vi har tidligere gitt ekstra ros til familien Boyer som har bidratt med en svært søt historie om en blind date som endte med bryllup og baby. Dette er nok ikke den villeste datinghistorien som har kommet inn til konkurransen, men den er absolutt verdt å få med seg. Den premieres også med en middag i Oslo.

Her kan du lese vinnerbidraget fra Oslo

Trondheim
Også trønderne er kjent for å kunne slå til med morsomme historier. Vinnerhistorien fra Trondheim beskriver også en practical joke fra kompiser resulterte i et ekstra pinlig øyeblikk.

Her kan du lese vinnerbidraget fra Trondheim

De som har bidratt med vinnerbidragene vil bli kontaktet. Vi takker alle som har bidratt med historier.

Andre bidrag
Datinghistoriene som vi har publisert tidligere finner du her:

Min verste date
Dette skjedde for ca 2 år siden med en jeg traff på en chattekanal. Vi pratet lenge på chat, og ble enige om å snakke sammen på telefonen. Han hadde en fin stemme, og hadde sendt meg et bilde som ikke så så aller verst ut, så vi ble enige om å møtes.

Tidenes bomtur
Dette skjedde sommeren 2000. Jeg var blitt kjent med en dame på 25 via Internet. Vi hadde mailet og sms til hverandre i et par måneders tid. Hun het Maria, og var fra landet. En skikkelig bondejente!

Glemte en sko og BH-en
Jeg har aldri blitt beskyldt for å være en stor romantiker de gangene jeg har fortalt historien, men til mitt forsvar var jeg altså både [fylle]syk og en smule uerfaren da det skjedde.

Problemer når alle jentene heter det samme
Dette skjedde en sommer for en 4-5 år siden. Var ferietid, lite å gjøre, mye på byen. Traff en dame en lørdagskveld, hun het Guro. Vi hadde det veldig hyggelig sammen, og det endte med utveksling av mobilnummer.

Daten endte i et tre
Jeg var i Irland en tid tilbake, og satt på en pub. Jeg spotta en kis som jeg syns var dødssøt og som jeg trodde bare måtte være noe for meg. Han ligna litt på faren min, bare ikke så tjukk og virket litt raskere i avtrekkeren.

Ildprøve på tredje daten
Jeg hadde vært på date med gutten to ganger før og bestemte meg for at jeg ville introdusere han for noen av mine venner. Det endte med tidenes ildprøve.

Drømmeprinsen var heavyrocker
Jeg møtte en veldig kjekk gutt på Tryvann i Russetiden, for snart 10 år siden. Vi ble begge oppover ørene betatt og avtalte å gå på kino en kveld.

Pinlig dagen derpå i bokollektiv
Meg og en kompis var ute på byen sammen en kveld for et år siden. Da kvelden var omme tok jeg taxi i min retning, mens kompisen min tok beina fatt.

På date med bestefar
Denne historien skjedde fraktisk meg og kjæresten som jeg fortsatt har da vi møttes for et halvt år siden. Vi hadde chattet med hverandre på Spray, og fant ut at vi hadde mye til felles og at det var på tide å møtes.

Gratis kinobilletter i Bergen
Komedien «50 First Dates» er vinterens store romantiske komedie og kommer garantert til å få deg i godt humør. I filmen møter du Adam Sandler som kvinnebedåreren Henry, og Drew Barrymore som kunstlæreren Lucy. Hun har en helt spesiell nevrologisk feilkobling som forårsaker at hukommelsen hennes viskes ut over natten - hver natt!

Mandag 22. mars er det gratis visning av «50 First Dates» i Bergen. Ønsker du billett til denne forestillingen følger du lenken under.

[Se «50 First Dates» gratis]

Les mer om filmen
Her kan du lese mer om hva filmen handler om og se traileren.

[Les mer om filmen]

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag