*Nettavisen* Nyheter.

Dette er menns sexønsker

Foto: (Foto: Crestock)

Les – og bli overrasket – over hva menn helst vil ha.

16.07.09 11:14

(SIDE2): Det er sjelden menn klager veldig over hva som skjer under dyna, men det betyr ikke at de ikke har sine preferanser både når det gjelder hvor, hvordan og hvor lenge.

Cosmopolitan.com har spurt 6000 menn om hva og hvordan de foretrekker det, og under kan du sjekke svarene og kanskje få noen tips.

° Måten menn lettest kommer i det rette humøret for sex?

Et hett, langt kyss er det beste ifølge 35,4 prosent av de spurte. Deretter følger at dama tar dem i skrittet (34,9 prosent), at hun gnukker puppene mot hans bryst 24,4) og slikking på brystvortene.

° Dette sier de om «kinky» ting de kunne tenke seg:

Av fantasier sier 32,1 prosent at de har lyst å forsøke en trekant, mens nesten like mange (31,7 prosent), sier sex på offentlig plass er den litt kinky fantasien de kunne tenke seg å prøve ut. Deretter følger å filme mens man har sex (som kjærestepar), rollespill og å snakke skittent.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

° Stedet de helst vil bli «overfalt» med overraskende sex:

Hele 41,7 prosent svarer at de helst vil overraskes av dama i senga, tidlig om morgenen – og gjerne før de har våknet ordentlig. Deretter er en kjappis i dusjen, like innenfor døra i det han kommer hjem og i bilen de stedene han helst vil få se en positiv overraskelse.

° Mannfolka ble bedt om å avslutt setningen «Etter sex ønsker jeg at hun skal...»

Overraskelse: Det vanligste svaret (32,1 prosent) er at han ønsker å bli liggende i senga og kose. Nesten like mange (27,6 prosent) ønsker å bli dradd med videre inn i dusjen, mens 18,8 prosent håper at dama skal tigge om en runde nummer to. 16,2 prosent ønsker å høre at det var fantastisk – og 5,3 prosent vil snu ryggen til og bli latt i fred.

° Hvor lenge menn ønsker at hele opplegget skal vare, fra a til åååårgasme...

Over halvparten (50,4 prosent) sier at 30 minutter er det ideelle. 25,5 prosent mener 15 minutt er perfekt. Ikke langt bak, med 21,1 prosent, er det de som ønsker at seansen skal vare en hel time.

Kanskje heldigvis – men bare 3,1 prosent mener 10 minutter rekker for å få alt unnagjort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag