Dette er Michael Jackson

Foto: CrenshawMafia/Splash News (CrenshawMafia/Splash News)

Skal man gråte eller le når man ser superstjernen slik som dette?

22.04.09 10:37

(SIDE2): Det finnes nesten ingen mennesker i hele verden som har en stjernestatus som den Michael Jackson har.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Han har vært en superstjerne i nesten 40 år, og opplevd både ekstreme oppturer og nedturer. Derfor er det kanskje ikke rart at han har utviklet seg til å også bli en av de mest eksentriske stjernene i verden.

Denne uken var han på shopping hos gullsmeden Christofle i Beverly Hills. Som du ser på bildene fremstår mannen som en gang var regnet som en av verdens mest sexy, som en ganske pussig skrue.

Les også: Uslåelige Michael

Det er her ikke snakk om en garderobesvikt slik som ofte er tilfelle med andre stjerner som blir avbildet med pussige påkledninger.

Ansiktsmasken har blitt et slags varemerke for popkongen, uten at han noen gang har tatt seg bryet med å forklare hvorfor han går med den. At dette noen gang blir mote for hvermannsen er også tvilsomt.

Jackson var uansett tilsynelatende i godt humør, og vinket til de mange som hadde møtt opp da han forlot butikken sammen med sine mange livvakter.

Noen spekulerer i om han bærer ansiktsmasken for å holde stemmen i best mulig form til sommerens store comeback. Da det ble kjent at han skal avslutte karrieren sin med 50 konserter, ble det ville tilstander og billettprisene gikk i taket. Noen var villige til å betale over 100 000 kroner for en billett.

Les mer: 20 nye Jacko-konserter

- Jeg vil bare si at dette vil bli mine siste konserter. Og når jeg sier «this is it», så mener jeg det virkelig. Dette er det siste teppefallet. Jeg kommer til London for å spille om igjen de låtene mine fans vil høre. Vi sees i juli! Jeg elsker dere, virkelig. Dere må vite det. Jeg elsker dere av hele mitt hjerte, sa Jackson på en pressekonferanse i mars.

På denne pressekonferansen så Michael Jackson ut til å være i god form, faktisk så god form at noen i etterkant hevdet at det faktisk ikke var popkongen som snakket, men en dobbeltgjenger.

En annen morsom ting man kan nevne i forbindelse med Jacksons konsertmaraton i London til sommeren er at han har leid godset Foxbury Manor for nesten 10 millioner kroner.

Eiendommen ligger ikke langt unna O2 arena der Jackson skal holde sine konserter, og med 28 soverom er den nok akkurat passe stor for superstjernen.

Det som er litt spesielt er at eiendommen ligger ved siden av de myteomspunnede Chislehurst Caves. Eiendommen har vært vist på BBC- «Most Haunted» og skal visstnok være bebodd av både spøkelser og bankeånder, skriver Daily Mail.

Om Jackson ble gjort oppmerksom på dette skriver avisen ikke noe om.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.