RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er nøkkelen til suksess

Sist oppdatert:
Niklas (23) mener at det å være ivrig er avgjørende for å lykkes.

Niklas Hansen, 23 år og fra Mysen har en bachelorgrad i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling fra Markedshøyskolen. Nå er han i ferd med å åpne salgskontorer i 11 land. Han mener nøkkelen til sin suksess er at han er ivrig.

- Jeg hopper på alle sjanser som byr seg. Da jeg gikk på Markedshøyskolen engasjerte jeg meg i Studentunionen, som arrangementsansvarlig for studentpuben Hvelvet. Gjennom dette ble jeg tilbudt en jobb i Idar Vollviks ungdomspanel LUDO-rådet, sier Niklas Hansen.

Allerede under studietiden startet Niklas firmaet Solid Publication – en bedrift som leverer sosiale medieløsninger. Ti måneder senere har bedriften over 30 ansatte i Norge, en avdeling i Ukraina og skal åpne salgskontorer i 11 land.

Les også:
Hva slags inntrykk sitter du igjen med fra Markedshøyskolen?

- Nærhet til medstudenter og forelesere gjorde at rammene for å utforske og lære ble større. Man skaper dessuten gode relasjoner av å jobbe i små grupper. I dag har jeg en «verktøykasse» av teori i hodet som jeg plukker fra når jeg står ovenfor en krevende oppgave. Vi hadde et fag som het entreprenørskap der vi fikk innsikt i alle aspekter ved det å starte en bedrift, noe jeg har fått stor bruk for nå, sier Hansen

Hvordan vil du gjøre Markedshøyskolen til den nye Apple?

- Apple gjorde noe smart da de differensierte seg fra den store konkurrenten Microsoft og sa: «Think different». Dette sier Markedshøyskolen også. Skolen har valgt å være noe annet enn andre høyskoler, noe man tydelig kan se på de små klasserommene og nærheten mellom student og foreleser.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere