RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Sony)

Dette er nytt med PS3

Sist oppdatert:
Nytt fotoalbum og støtte for DivX 3.11.

(Spillmagasinet): Fra onsdag 21. januar kan du oppdatere programvaren i Playstation 3 til versjon 2.60. Nyhetene i oppdatering konsentrert rundt medieinnhold og Sony har utviklet et nytt fotogalleri med en rekke nye funksjoner.

Avansert fotogalleri

Programmet krever en ekstra installasjon, men etterpå kan for eksempel sortere bilder på hvor mange mennesker som finnes i et bilde eller finne de bildene hvor folk smiler.

Det blir også mulig å sette opp egen «spillelister» med bilder, legge på forskjellige rammer og kjøre bildevisninger med musikk fra musikkbiblioteket.

I videoen nedenfor viser Sony hvordan dette fungerer.

Støtte for DivX 3.11

DivX-støtten i PS3 er også oppgradert og støtter nå versjon 3.11 [wiki] - som i praksis betyr at du kan spille av et bredere spekter av videoer på konsollen.

Det blir nå også mulig å besøke nettbutikken Playstation Store uten å være logget på Playstation Network. Dersom du skal kjøpe noe, må du imidlertid først logge deg på eller registrere deg.

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere