Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er rett og slett toppen av frekkhet

Dorethe fikk bilen bulket - men først da hun så lappen ble hun forbannet

(Nordlys): Da Dorethe Nilsen etter endt skoledag kom fram til bilen som stod parkert utenfor Fløyahallen i Tromsø fikk hun ikke bare ett sjokk.

- Da jeg gikk mot bilen så jeg med en gang at det var kommet to bulker på høyre side av bilen, forteller hun, og legger til at hun da tenkte det var svært irriterende å få bulk på ellers skadefri 2002-modell.

- Men da jeg kom nærmere bilen, så jeg det var en lapp på frontruten. Det første som slo meg var at det var en beskjed fra min datter, som også går på skolen. Men da jeg så nærmere på lappen, fikk jeg sjokk, sier hun til Nordlys.

På arket, som var plassert under vindusviskeren på høyre side av bilen, stod nemlig teksten «Jævla idiot :) Ha en fæl dag videre.»

- Jeg ble forbannet. Dette er rett og slett toppen av frekkhet, fastslår Nilsen, som hadde parkert på en ordinær parkeringsplass utenfor hallen.

- Det må være en jente
Når Nordlys treffer Nilsen utenfor Fløyahallen har hun allerede rukket og snakke med mannen hjemme i Balsfjord. Han oppfordret henne å ta strake veien til politiet med saken.

- Han bannet og utbrøt «er det mulig?», før han ba meg ta turen innom politiet for å levere en anmeldelse, forteller Nilsen.

Allerede torsdag tar hun turen innom politiet for å levere en anmeldelse, og hun tror det vil være gode muligheter for å finne synderen bak bulken og hilsenen.

- Det er oversiktlig hvem som parkerer her. Og ut fra hva jeg kan se på skriften på arket, så er det nok en jente, fastslår hun, og legger til at det nok må være unge mennesker som står bak dette.

Les flere saker fra Nordlys

Kommentarer til denne saken