RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er Team Spillmagasinet

Sist oppdatert:
Disse forsvarer Norges ære i finalen av Nordic Xbox League.

(Spillmagasinet): Spillmagasinet vant den norske Nordic Xbox League-kvalifiseringen, og vi har hentet inn Norges beste Xbox 360-spillere for å forsvare både vår og Norges ære i finalen. Svenskene, danskene og finnene kan egentlig bare dra hjem med en gang.

I de innledende rundene skal det konkurreres i «Call of Duty 3», «Ghost Recon Advanced Warfighter», «FIFA07» og «Project Gotham Racing 3», mens vinneren avgjøres i «Gears of War».

Førstemann i ilden for oss er Tarjei Storvik Fossum. Han skal spille «Call of Duty 3», og han hadde ikke sansen for at arrangøren byttet ut «Call of Duty 2» med treeren:

- Jeg synes det er synd at de byttet ut «Call of Duty 2» med treeren, siden jeg ikke har spilt det like mye som «CoD 2». I tillegg synes jeg ikke det egner seg like godt i 1vs1, det er litt for mange gjemmesteder og lignende. Likevel føler jeg meg trygg på at jeg skal få plantet en kule eller to i noen svensker, dansker og finner!

Etter Tarjei står Kenneth Jahr og «Ghost Recon Advanced Warfighter» for tur. Han håper og tror han vinner, og hvis resultatene fra kvalifiseringen er noe å gå etter så bør ikke være noe problem.

I «FIFA 07» stiller vi med Joakim Furu, som imponerte i den norske runden (der konkurrerte de riktignok i «2006 FIFA World Cup», men pytt san). Furu mener at laget er mer enn godt nok til å ta hjem seieren, og han gleder seg nesten like mye til selve turen som turneringen.

- Laget vårt er kjempegodt, jeg har spilt med mange av de før og jeg føler meg helt trygg på at vi kommer til å gjøre det bra. Likevel er det ikke bare turneringen som blir stas, settingen i ishotellet kommer til å gjøre det til en unik opplevelse!

I den siste av de innledende rundene skal Martin S. Holnæs konkurrere i «Project Gotham Racing 3». Han kjørte godt i den norske kvalifiseringen, og var for opptatt med å perfeksjonere teknikken til og komme med en uttalelse.

Etter at det racet er ferdig står finalen for tur, og det er foreløpig ikke avgjort hvem som stiller i «Gears of War» (hvis/når vi går videre).

Team Spillmagasinet:

Vi oppdaterer kontinuerlig med resultater og lignende her. Turneringen spilles den 6. og 7. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere