RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er veldig slemt

Sist oppdatert:
Hvordan ville du reagert om du startet opp «Modern Warfare 2» og fikk «Never Gonna Give You Up» med Rick Astley?

Begrepet «Rick Roll» beskriver et internettfenomen hvor en person publiserer en link som skal være relevant til et emne, men som isteden tar leseren til musikkvideoen til smørsangeren Rick Astleys «Never Gonna Give You Up».

Klikk for å lese mer om Rick Roll. Bare tuller, her kan du lese mer om fenomenet (*knis*). Ok, nå mener vi det. HER er den virkelige linken. Seriøst, bare klikk her.

Rickrolling 2.0

I forbindelse med lanseringen av det ekstremt populære skytespillet «Modern Warfare 2» tenker en godtroende spiller det er en idé å sende spillet han hadde bestilt til sin gode venn. Dum idé.

Kameraten, som skjuler seg bak brukernavnet «Weirdwolf» på Gametrailers, benytter nemlig anledningen til rickrolle kameraten sin på aller verst tenkelige måte. Han pakket forsiktig ut spillet, erstattet det med 15 versjoner av Rick Astleys 80-tallshit og pakket det forsiktig inn igjen...

Vi minner om at «Modern Warfare 2» er et spill som solgte for over tre milliarder kroner på fem dager, og som folk sto timevis i kø før midt på natta i bitende kulde for å få tak i det.

Start videoen nedenfor, og se hvordan det går. Om disse to kameratene fremdeles er venner, er høyst usikkert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere