RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette flyselskapet er kun for fiffen

Sist oppdatert:
Livet på førsteklasse kan ikke måle seg med dette.

(LXUS.no) Måtte du selge jetflyet da finanskrisen rammet deg? Om du igjen har fått en oppsving på din personlige økonomi, finnes det snart en kanskje enda bedre måte å reise på om du synes førsteklasse er for gement.

LES OGSÅ:
Verdens dyreste rikmannsklubb
Luftig satsning fra bilgigant
Verdens dyreste hotellrom

Neste måned lanseres en helt ny reiseklubb for kresne superrikinger. Klubben har fått navnet Air Platinum Club, og skal kunne tilby sine medlemmer det beste innen transport - fra jetfly til luksusbåter. De ettertraktede medlemskortene kommer imidlertid i et meget begrenset opplag, men om du har råd vil de kunne åpne de fleste dører for folk i farten.

Rikholdig garasje

Air Platinum Club har en egen flåte jetfly, limousiner og flytende farkoster, og jetfly-samlingen består blant annet en Gulfstream GIV SP, Global 5000 og Falcon 50.

Om du ikke har lappen, kan du få en sjåfør som frakter deg rundt i en Rolls Royce Phantom eller Cadillac Escalade ESV, og trives du best i førersetet er en rekke sportsbiler tilgjengelige - som Ferrari F430 Scuderia, Lamborghini LP 560 Spider, Audi R8 V10, Mercedes SL 65 Black Series, Aston Martin DBS, Bentley Continental GTC og en rekke andre herligheter.

- Private flyreiser er her for å bli. Det er effektivt og praktisk. Air Platinum Club tar det ett trinn lenger - vi tilbyr den personlige servicen gjennom et eksklusivt medlemskap, som gjør hele reiseopplevelsen virkelig førsteklasses og stressfri - mens vi fortsatt leverer mye for pengene, sier Air Platinum Club-sjefen Mickael Cohen til Born Rich.

Billigere enn å leie

Medlemskapet byr på mer enn raske biler, båter og fly. Den eksklusive reiseklubben tilbyr også leiligheter ved stranden og personlig concierge-tjeneste. For et lite ekstra gebyr kan du forøvrig flotte deg med helikopterservice, gourmetmat ombord, samt konferanse- og avslapningsrom på de større flyplassene.

Dersom du finner ut at et Air Platinum Club-medlemskap er langt mer praktisk enn å eie egne fly og båter, kan foreningen dessuten tilby meglertjenester som hjelper deg å få solgt luksusyachten eller jetflyet ditt.

Høres det dyrt ut? Joda, billig er det ikke. Men prisene skal være langt lavere enn hva det koster å leie tilsvarende kjøretøyer, og du slipper vedlikeholdet og hodebryet som følger med det å eie ditt eget.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere