RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette gjør deg opphisset

(Crestock)
Sist oppdatert:
Julehandel kan gjøre deg kåtere enn du tror.

(SIDE2): Menn opphisses av å kjøpe undertøy. Det viser en ny undersøkelse, ifølge danske ekstra bladet.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Les også: Sexfeil kvinner gjør

Høyere puls av designerklær
Det britiske stormagasinetet Debenhams har undersøkt 1000 kunders hjertefrekvens mens de shoppet. De har holdt øye med hvor kundene, som er i aldersgruppen mellom 20 og 40 år, shoppet. Samtidig fulgte de med på kundenes hjertefrekvens, for til slutt å finne ut hvor kundene hadde høyest puls.

Kvinners hvilepuls er 74 slag i minuttet, mens når de shoppet designerklær steg frekvensen til 120 for 39 prosent av kvinnene. Også vesker og sko ga flotte utslag, gjerne sammen med rabatt.

Menn opphisset av undertøy
Mennene derimot fikk pulsen i været når de kjøpte undertøy - fra 72 slag i minuttet til 118. Ifølge Daily mail er det en større stigning enn når hjemmelaget scorer i fotball.

- Det ser ut som menn nyter å kjøpe noe godt til deres utvalgte. Selv om vi nok må ha flere tester for å fastslå om deres hjertefrekvens steg som følge av om de egentlig skammer seg og er sjenerte, når de ser etter undertøy på shopping, sier Ed Watson fra Debenhams.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere