RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette gjør du i dårlig vær

Foto: Jaap Buitendijk (©2008 Warner Bros. Entertainment Inc.)
Hva skal man gjøre når solen streiker? Vi gir deg svaret.

(BIIPMAG): De fleste synes nok at regnvær om sommeren er utrolig kjipt. Les hva du kan gjøre for å hygge deg på en grå dag.

Dårlig vær
Sommeren består ikke bare av godvær og en kald pils på brygga. Hva gjør man når regnet pøser ned? Vi gir deg noen tips som kan løse problemet.

Kino
Mange av årets største filmnyheter kommer på kino om sommeren. Denne sommeren har du sjansen til å få med deg den sjette Harry Potter- filmen, «Harry Potter og Halvblodsprinsen». Ikke nok med det, men den geniale Sacha Baron Cohen er tilbake i en ny latterfull film, nemlig som den homofile østerrikske motereporteren «Brüno».

Kultur
Befinner du deg i Oslo på regnvåte dager, da er Nationaltheatret eller operaen en flott mulighet til å oppleve ekte scenemagi.

Cafébesøk
Er det lenge siden du fikk snakket med en god venn eller venninne? Når solen har gjemt seg bak de mørke skyene, da er det perfekt med et hyggelig cafébesøk.

Middagsstunder
En god middag med dine venner kan være minst like koselig som grilling i parken. Du får kanskje ikke den samme følelsen av sommer, men med rett stemning glemmer du fort det triste været.

Helgetur
Lyst å komme deg vekk? Hold deg oppdatert på Ryanair sine hjemmesider. Flyselskapet deler ut en del billigturer en gang i blant. Er du heldig så får du en tur/retur flybillett til London for kun 300 kroner.

Siste fra BiipMag. no: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere