RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette gjør Idolene nå

Sist oppdatert:
Er Oda fortsatt sammen med Jonas? Hva gjør Ørjan, og hvem skal varme opp for Briskeby? Sjekk selv her.

(Side2:) Idolene har rukket mye siden de forlot den siste utgaven av programmet, noen er single mens hos andre blomster kjærligheten.

Se karusell fra Idol 2006 nederst i saken

Aktiv Anders
Anders Mjaaland som røk ut på Idols discoaften, har vært en aktiv mann etter at Idol ble avsluttet. Han har turnert land og strand rundt i hele sommer. Anders opptrådte blant annet under Norway Cup, i tillegg til at han har stilt opp på flere veldedighetskonserter for blant annet det lokale Røde Kors i Kristiansand.

- Jeg har til og med spilt på krabbefestivalen i Lysefjord, sier den glade sørlendingen til Side2. Han gleder seg også til 4. november når han skal varme opp for Briskeby i Gimlehallen i Kristiansand.

– Jeg vil gjerne spille mer i Kristiansand, for venner og familie, sier Mjaaland.

Mjaaland har ingen planer om plateutgivelse i nær framtid.

– Nei, jeg har fått tilbud om samarbeid fra flere, men jeg vil fullføre videregående først i tillegg til at jeg vil bruke et år på å lage eget materiale, sier Mjaaland på telefon fra Kristiansand.

På spørsmål om han fortsatt er singel, begynner han bare å le før han bekrefter at jo, siviltilstanden den er fortsatt den samme.


Ørjan er miljøarbeider
Ørjan Hatlevik nyter i følge seg selv, livets glade dager som miljøarbeider på Solborg Folkehøgskole, mens han tar påbyggingsfag i allmennfag i Stavanger for å få studiekompetanse.

– Jeg har lyst til å satse på musikk, men vil først konsentrere meg om andre ting. Jeg har vært litt i studio, men kaver meg ikke akkurat opp for å få synge, sier Hatlevik til Side2.

Han jobber likevel litt med musikk på skolen.

– Jeg skriver særemne om Kaizers Orchestra. Det skulle egentlig handle om forfattere i Rogaland, men jeg fikk lov til heller å ta for meg tekstene til Kaizers for å se om de hadde noe sammenhengende innhold. Jeg synes det var bedre enn å lese bøker, sier han med latter i stemmen.

Ørjan Hatlevik er fortsatt uoppnåelig for single jenter selv om han vil være litt alene de neste 3 månedene.

- Jeg har sendt dama mi til Ethiopia, men gleder meg veldig til hun kommer hjem, avslutter Hatlevik.


Oda med rap
Bergensjenta Oda Evjen Gjøvåg, som røk ut etter unplugged-kvelden i Idol, går tredje året på danselinjen ved Langhaugen videregående skole i Bergen.

Gjøvåg har nylig spilt inn en rap-singel sammen med Karim. «Kom bort til meg» som singelen heter, skal utgis senere i høst

.- I tillegg skal jeg i studio senere denne uken for å spille inn en vignett til TV- programmet «Feriekolonien» som skal sendes på TVNorge, sier Gjøvåg til Side2.

– Ellers turnerer jeg litt sammen med Jonas Thomassen. Vi bor sammen i Bergen, og det går veldig bra mellom oss, bekrefter Oda Evjen Gjøvåg.


Hemmelighetsfull Wisnu
Wisnu Witono Adhi har akkurat kommet hjem fra en lang ferie i Indonesia når Side2 kontakter han. Han er generelt veldig hemmelighetsfull på telefonen, men sier at han har begynt å jobbe med tekster sammen med ulike låtskrivere for å komme i gang med et album.

Siri vil gjøre Jesus kjent
Siri Helene Erland fra Skaun utenfor Trondheim bor nå i Sandnes hvor hun synger i Jazzensemble og jobber og nyter mors fiskeboller. Hun har gjort en del konserter og trives godt med de sjansene Idol har gitt henne i forhold til det å arbeide med dyktige musikere.

Siri Helene drømmer om å komme inn på Jazzlinja ved konservatoriet i Trondheim og vil satse på musikk. Foreløpig har hun spilt inn en sang som skal legges ut på nett, men noen plateinnspilling er foreløpig ikke på trappene.

– Dette året skal jeg reise rundt med Ny Generasjon, en elev- og studentorganisasjon som dreier seg om å gjøre Jesus kjent, sier Erland til Side2. Om sivilstatusen opplyser hun at hun fortsatt venter på sin prins.


Aleksander Denstad With
Årets Idol, Aleksander Denstad With har med sin singel «A little to perfect» solgt til platina og i går kom singelen «The other side», hentet fra albumet «Coming Home» som gis ut 23. oktober.

Aleksander ble ferdig med musikklinjen på Heimdal videregående skole i Trondheim tidligere i år og har vært aktiv i musikken helt siden Idolfinalen.

- På albumet «Coming Home», synger jeg om ting jeg har rukket å oppleve gjennom mine 19 år, og jeg tror det er mange ting som angår folk flest. Jeg prøver ikke være noen annen eller større enn den jeg er, sier Aleksander på sin egen webside.

Aleksander har fortsatt samme kjæreste, om noen lurte?

Side2 har dessverre ikke fått tak i Stine Hansen.

Tips oss om idolene, send e-post til oss på thomas.olsen@tv2.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere