RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette gjør menn lykkelige

Sist oppdatert:
Noen julegaver trenger man ikke å pakke inn, og koster heller ingenting. Her er noen tips.

(Side2:) Det er en velkjent myte at alt som skal til for å gjøre en mann lykkelig er en flaske øl og en tippekamp. Myten ligger selvfølgelig i at en flaske er for lite, og det faktum at favorittlaget må vinne. Likevel finnes det andre triks for å gjøre menn lykkelige, i et forhold:

1. Du sjarmerer hans venner (og ham)
Noen ganger blir du kanskje overrasket over han kjekke fyren er sammen med hun der. Vel, faktum er at de fleste menn snur seg muligens først etter de peneste damene, men når det gjelder forhold er det sjarmen som vinner i lengden. Klarer du til og med å sjarmere hans venner, ikke flørte - men sjarmere, så gjør du ham lykkelig. En kjæreste som også vennene ikke bare liker, men elsker, er en vinner.

2. Du stoler på ham
Ved at du stoler på ham oppnår du flere ting - skal man tro det menn sier så er det mindre sannsynlig at de er utro hvis du ikke hele tiden sier de skal være det, og din kjæreste vil stole mer på deg. I tillegg til at din kjæreste blir mer fornøyd, selvfølgelig.

3. Du står for dine meninger
At du faktisk har meninger og står for dem er viktig sier de fleste menn. Hvis du absolutt mener at man bør besøke bestemor i julen og han ikke vil, så vil han heller ikke at du gir deg med en gang. Stå på krava! Selvtillit til å gjennomføre det du mener er også en egenskap mange menn elsker.

4. Du har ambisjoner
Glem alle mytene om at menn ikke liker ambisiøse kvinner. Det var kanskje slik for tretti år siden, men det er faktisk tre tiår siden. Dagens menn vil ha kvinner som tør, vil og gjør noe.

5. Du viser kjærlighet
Menn elsker at du viser din kjærlighet, og selv om du kanskje må gjøre det først mange ganger - så gjør det at du viser din det enklere for ham å vise sin. Slikt sett er det en god vinn-vinn-situasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere