RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette har du ikke hørt før

(TV3)
Sist oppdatert:
Eyvind Hellstrøm sier noe utenom det vanlige. Se klipp!

(SIDE2): I de siste episodene av «Hellstrøm rydder opp» har kokken besøkt restauranter som har trengt hjelp til alt fra personalpolitikk og økonomisk rot til elendig mat - flere av restaurantene har også gått dukken i ettertid.

Men i torsdagens episode blir det andre boller. Denne gangen blir stjernekokken regelrett tatt på senga når han besøker Fengselet mat- og vinkjeller på Stord. For hva er egentlig problemet?

Få nytt fra Side2: Klikk her!

God mat?!
Eyvind Hellstrøm smaker som vanlig på maten og ser an både interiøret og personalet før han gjør seg opp en mening og gjerne gir ledelsen og de ansatte det glatte lag. Men ikke denne gangen.

Den klassiske Hellstrøm er jo en skikkelig kokk som ikke er redd for å si det han mener - vi har sett tøffe kokker og innehavere bryte sammen i den populære TV-serien mang en gang. Men Hellstrøm sier også fra når han finner noe som er bra.

Denne gangen bestiller han laks og får en matopplevelse av de sjeldne i programserien.

- Den laksen her den er definitivt ikke fra fryseboksen. Den er ekstremt fersk og fin, noe av det bedre jeg har spist på lenge, sier kokken og så godt som slikker tallerkenen ren for mat.

Se klipp under!

Gjestene svikter
Kokkene venter i skrekk på tilbakemeldingene etter smakingen.

- Jeg er overrasket over en ting. Jeg er overrasket over hvor bra maten er, sier han til Fengselets kokkelag.

Problemet med denne restauranten er ganske enkelt lokalbefolkningen. De svikter spisestedet, og Hellstrøm er i tvil om hvordan han skal løse denne floken.

Så han får besøk av kokkeverdensmester og lokalgutt Geir Skeie for å løse floken.

«Hellstrøm rydder opp» ser du torsdager klokken 20.30 på TV3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere