*Nettavisen* Nyheter.

Dette irriterer henne

Skal du ha sex med en kvinne bør du blant annet unngå å ta telefonen eller oppføre deg som en klovn.

(SIDE2): Her er noen ting du bør unngå å gjøre når du har sex med en kvinne.

Å se på andre ting enn henne
Når man har sex med en kvinne skal man også sørge for at hun føler du er tilstede. Ikke la blikket ditt vandre rundt i rommet.

Sammenligninger
Nevn aldri erfaringer du har hatt med andre kvinner når du har sex med henne. Når du er med henne, er det kun hun som gjelder.

Ha på sko eller sokker
Å ha sex med sko eller sokker på er alt annet enn sexy. Dette bør man ta av seg først om man har tenkt hoppe i seng med en kvinne.

Å ta telefonen
Ikke noe er så umotiverende når noen tar telefonen under selve akten. Slå for all del av telefonen om du har tenkt å ha sex.

Konversering
At noen prøver å konversere når man har sex er ikke spesielt sexy. Har man sex med en kvinne skal man kun fortelle henne hvor sexy hun er.

Kollapse etter sex
Menn føler seg ofte utslitt etter sex, men unngå å snu deg rundt å sovne rett etter akten. Ta deg tid til å kose med henne før du kan la øynene gli igjen.

Humor
De fleste kvinner verdsetter en mann som får henne til å le, men dette gjelder ikke når det kommer til sex. Unngå å fortelle vitser, eller å oppføre deg som en klovn når dere har sex. Dette kan drepe lysten hennes totalt.

Finn en vårflørt på TV 2 Match.

(Kilde: askmen.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.