*Nettavisen* Nyheter.

Dette irriterer kvinner

Det er kvinnedag i dag. Les menn – og lær.

08.03.07 11:59

(SIDE2:) Kvinnedagen 8. mars er blitt en ganske omdiskutert dag. Mange mener vi ikke trenger den, noen mener vi trenger den mer enn før.

Er du en av dem som imidlertid har lyst til å gjøre litt stas på kjæresten eller venninnen, eller kona di i dag, så kan vi gi deg noen tips på det du skal unngå å gjøre en dag som denne.

1. Å be en dame ut

Når du ber en dame ut eller foreslår å møtes og hun sier ja, så ikke svar med ”bestemt tid og sted du”. Ta deg av organiseringen selv.

2. Når hun har det vondt

Mange menn mener tydeligvis at de føler mer smerte enn kvinner, og sammenlikner gjerne kvinnens smerte med sin egen¿«Du tror du har vondt nå, men du skulle bare visst hvor vondt det er når jeg har krampe i leggen» er ikke å være hjelpsom og medfølende.

3. Den klassiske 1

Menn leter sjelden veldig godt, men finner det mer opportunt å spørre kona eller kjæresten om hvor ting er - som resulterer i at vi starter å lete for dere.

4. Den klassiske 2

Selv om Ellen DeGeneres skal ha en søppelbøtte som visstnok åpner lokket når du nærmer seg den, har man fremdeles til gode å oppfinne brukte tallerkner og kopper som spaserer inn i oppvaskmaskinen av seg selv.

5. Den klassiske 3

Den stilige boksershortsen din er penere på deg enn på bade- eller soveromsgulvet.

6. Å be om veien

Hvorfor heller kjøre feil i en time enn å spørre om veien. Og om det er slik det skal være – la for Guds skyld oss få lov til og spørre da.

Klikk på bildet for å forstørre.

PAR: Det er fint å ha en å dele livets små gleder med. Foto: (Foto: Colourbox/Illustrasjon)

7. Ikke gi fra seg rattet

Mange menn insisterer å kjøre hele veien til feriestedet eller andre lange strekninger med deg som passasjer, for siden å bruke tid på å klage over hvor slitne de er etter den lange turen. Men ikke søren om dere tar imot tilbudet og gir fra dere sjåførsetet.

8. Slitte fraser

Ja, vi vet vi går på toalettet to og to – men til opplysning går vi på hver vår do. Trengs det å kommenteres flere ganger?

9. Er dette en tjeneste?

Hvis vi spør om du vil ha noe å drikke eller spise, så er ikke svaret : Jeg kan godt det. Det er ikke en tjeneste vi tilbyr.

10. Fascinasjon ved lesbisk sex

Tydeligvis veldig spennende, men ikke noe dere trenger å legge ut om til oss. Snakke med kameratene dine isteden – når vi ikke er der.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.