Dette irriterer menn

Sjalusi og kritisering av andre kvinner er noe av det menn hater mest med kvinner.

04.01.07 18:56

(SIDE2): Det er noe kvinner har en tendens til å gjøre som irriterer menn. Her er noen av dem:

Kritisering av andre kvinner
Hvorfor er det slik at få kvinner gir andre kvinner komplimenter når mannen er til stede? Mange kvinner har en tendens til å kritisere alt fra hårfrisyre, klesstil til valg av sko på andre kvinner. Er du redd for konkurransen fra andre kvinner er ikke dette måten å holde mannen din borte fra andre kvinner på. Menn ser hvilke kvinner som er flotte og ikke uansett – de trenger ikke din hjelp.

Sjalusi
Menn liker ikke at kvinner er sjalu – i alle fall ikke for sjalu. Er du sjalu kan det faktisk føre til at han blir mindre lojal mot deg enn om du ikke er sjalu. Du stoler jo uansett ikke på ham.

Snakke i koder
Menn er, som du, ikke tankelesere. Unngå derfor å snakke i koder, eller forvente at han skal forstå hva du tenker, mener eller føler. Den beste måten å få et sunt forhold på er kommunikasjon.

Bruke sex som et våpen
Mange kvinner bruker sex som et våpen og det er mange grunner til dette. Om du er en av disse bør du slutte med det da menn langt ifra synes dette er noe særlig morsomt.

For emosjonell
Mange menn vet ikke helt hvordan de skal takle en emosjonell kvinne og liker derfor ikke at kvinner blir emosjonelle over alt mulig. Unngå å gråte på skulderen hans hver gang og bruk han heller de gangene du virkelig trenger han.

Finn drømmepartneren på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.