Dette kan bli ditt

Foto: (Indiska)

Sommerens søteste te- og kaffekopper er designet av stilikonet Jade Jagger.

11.05.11 21:28

(SIDE2): 12. mai lanserer Indiska sitt designsamarbeid med Jade Jagger. Resultatet er en sommerlig kolleksjon av klær, tilbehør og interiør, som kommer for salg i utvalgte Indiska-butikker.

Inspirert av 70-tallet
Det er andre år på rad at Indiska bruker det internasjonale stilikonet og designeren Jade Jagger som gjestedesigner. Kolleksjonen som byr på Jada Jaggers tolkning av Indiska og stilen Bohemian Modern, har vokst og inneholder flere produkter enn tidligere.

Jade Jaggers bohemske stil vises tydelig med eksotisk jungel og det bohemske 70-tallet som hovedtema.

- Jeg og Indiska deler den samme sterke lidenskapen for det moderne India, både kulturelt og estetisk. I denne kolleksjonen ble jeg spesielt inspirert av jungelen, fargene, dyrene og følelsen av det eksotiske. Kombinert med tradisjonelt indisk håndverk og et snev av 70-tallet blir dette klær som perfekt gjenskaper min egen stil, sier Jade Jagger om sitt samarbeid med kjeden.

Servise i blått og hvitt
Interiørkolleksjonen inneholder 13 produkter som passer både til hverdags og fest. Cocktailglass prydes av subtile gullmønstre og passer fint sammen med et tre etasjes fat dekorert i tre ulike jungelinspirerte mønstre.

Et teservise i blått og hvitt med detaljer i gull matcher to mønstrede serveringsfat. Kolleksjonen består for øvrig av puter, duker og servietter.

Jumpsuit
Det kommer 10 plagg i kleskolleksjonen fra Jade Jagger for Indiska, og retro-chic jumpsuiten er nøkkelplagget. Kolleksjonen inneholder også en rekke tilbehør, som for eksempel skjerf. vesker, ringer, armbånd og kjeder.

SE BILDER FRA KOLLEKSJONEN HER:

4251

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.