RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette kan du kjøpe til konfirmanten

Avskyr du konvolutter fylt med penger? Da bør du lese disse gavetipsene.

(iBergen.no) Å gi konfirmanten penger til den store dagen er ikke spesielt originalt. Og er du en av dem som får gåsehud av å gi kjedelige gaver, trenger ikke gode råd være dyre.

Uvanlige gaver
Forbrukerrapporten har satt sammen en lettvint oversikt over gaver litt utenom det vanlige. Synes du prisen blir for stiv, er det fullt mulig å alliere seg med andre for å spleise på gildet.

* Fotballkamp i England: For 1799 kroner kan du kjøpe en tur til England inkludert billetter til konfirmantens favorittlag.

* Språkreise: Denne gaven kan være i dyreste laget, men for rundt 12.000 kroner får konfirmanten en internasjonal opplevelse for livet. Turoperatørene har mange ulike reisemål, avhengig av hvilket språk tenåringen skal lære. Men noe av det viktigste med turen er å stifte nye vennskap og forbedre uavhengigheten.

Kultur for alle penga
* Filmklubb: For bare 90 kroner halvåret får konfirmanten et medlemskap i en filmklubb. Som tilleggsgave kan også et kinokort med inntil ti billetter gjøre susen for en filminteressert femtenåring.

* Konsertbilletter: Hvilken tenåring ville ikke blitt glad for billetter til sine store helters konsert? Bare pass på at konserten ikke har 18-års aldersgrense.

* Tidsskrifter: Årsabonnement på konfirmantens favorittegneserie, datablad eller popmagasin.

Fornuftige gaver
* Fadderbarn: Du kan sponse et fadderbarn i konfirmantens navn for 225 kroner måneden.

* Ekstremsport: Voss har flere gode tilbud innen det meste av ekstremsport. Er konfirmanten tilbøyelig til ville naturopplevelser kan både rafting, fallskjermhopping eller strikkhopp.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere