Gå til sidens hovedinnhold

Dette kan ødelegge sexlivet ditt

Kjenner du deg igjen?

(SIDE2): Sosiale medier kan ironisk nok gjøre deg usosial.

Du bare MÅ sjekke Facebook
Hvis du tilbringer kvelden på Facebook der du ser igjennom bilder av gamle skolekamerater eller leser Twitter-historikk til de hotteste kjendisene, er det lett å glemme personen ved siden av deg. Sexolog og forfatteren Dr. Logan Levkoff mener partneren kan føle det som du nedprioriterer forholdet, skriver Redbookmag.com.

Eksperten anbefaler at du venter til morgenen etter med å oppdatere deg på sosiale medier når dere sitter eller ligger ved siden av hverandre om kvelden.

Du er alltid tilgjengelig
Med dagens teknologi er det enkelt å være tilgjengelig 24/7, men hvis du faktisk ikke er på jobb eller står som ringevakt så kan venner og kollegaer vente til dagen etter.

Unngå å ta med deg laptop eller mobiltelefonen inn på soverommet. På den måten slipper du å bli avbrutt av en ringelyd og et lysende display hvis noen forsøker å ta kontakt med deg samtidig som du er i ditt mest intime øyeblikk med kjæresten.

Ungene får være oppe
Etter en lang dag er det alltid koselig med kvalitetstid sammen med barna. Men hvis de små er oppe til sent på kvelden er ofte foreldrene helt utkjørt når ungene er blitt lagt i seng.

Derfor er det viktig med gode rutiner der barna har en fast tid der de legger seg slik at mor og far også får tid til kun hverandre.

TV på soverommet
Det er mange meninger om man skal se på TV i senga og om det er bra å ha TV på soverommet eller ikke. Bare husk at når TVen er blitt satt opp er det alltid vanskeligere å slå av. Dette er fordi når et program er ferdig, så har man muligheten til å se om det er noe spennede show på en annen kanal som er fristende å se på.

Dr. Levkoff mener at en løsningen kan være å lage en regel for hvor lenge dere skal se på TV hver kveld samt å unngå DVD-spiller og opptaksfunksjon på soverommet.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene