RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette kler vi oss nakne for

Sist oppdatert:
Vi spurte leserne hvilke saker de ville kle av seg for, eller mot. Her er noen av svarene som vi fikk. Alt fra pels til publisitet.

Nina fra Bryne er ganske fleksibel når det gjelder hva hun ville kledd av seg for:

"Jeg ville kasta klærne hvis det hadde betydd slutten på krig, sult og andre urettfedigheter rundt omkring i verden... eller egentlig for hvilken som helst sak hvis jeg synest den hadde vært verdt det"

Judy fra Ålesund ser et lite problem:

"jeg ville kanskje gjort d mot pels, dyreplageri, menneskerettighets-saker..bla bla bla. d som engasjerer meg. ikke fordi JEG vil ha oppmerksomhet,for jeg har absolutt ikke noen grunn til å sprade naken rundt,særlig siden jeg er litt sjenert.men når d gjelder slikt er d en annen ting.klart folk vet d får oppmerksomhet pga nakenheten,men folk kommer ikke til å huske hvordan de nakne så ut,de husker bare hvorfor så mange kledde av seg..for en SAK.og for å få fremgang,så hjelper d med litt PR... men tror ikkke mamma hadde blitt så glad. :) "

Kalle i Ungarn har sympati med de som fortsatt bor i Norge:

"jeg ville demonstrert mot NRK-lisensen og Telenor. Selv jeg ikke har noen direkte tilknyttning til dem her nede i ungarn saa er de 2 sakene helt klart demonstrativtverdig"

Noen kommenterte at vår bildespesial bare inneholdt damer, men det skyldtes kanskje at de gutta som var i spesialen, var noe feminine.

AMS tror ikke noe på en slik form for protest:

"Tror ikke jeg ville jeg kledd meg naken for å protestere mot noe som helst. Tror ikke det vil gi den beste protesten akkurat... "

Audun fra Mo i Rana ser noe humoristisk på det ved følgende kommentar:

"... Ville kledd av meg for å demonstrere mot høye strømpriser, men hadde vel da frosset ihjel."

Og vi lar Kenneth fra Holmestrand komme med siste ord:

"Jeg ville kledd av meg for de som kledde av seg. Så kan de se hvor tullete det ser ut=) "

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere