RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette koster 300 kroner

GODBITER: Chiffonbluse fra Bikbok, 99,-. Svart jeans fra H&M, 99,-. Silkekjole med fløyelsdetaljer fra H&M, 99,-.
GODBITER: Chiffonbluse fra Bikbok, 99,-. Svart jeans fra H&M, 99,-. Silkekjole med fløyelsdetaljer fra H&M, 99,-. Foto: Ida Klokk ( Side2 )
Sist oppdatert:
Vi har funnet de beste salgskuppene.

(SIDE2): Side2 har vært på H&M, BikBok, Vero Moda og Cubus i Oslo, for å finne de gode budsjettkjøpene.

Du kan faktisk få veldig mye, for veldig lite.

– Jeg oppfordrer alle til å løpe og kjøpe nå. Vi har masse fint, og salget fortsetter minst i en uke til, sier Kine Dreyer, PR koordinator i Hennes & Mauritz.

Kupp
– Hvis du vil gjøre et skikkelig kupp, se etter de rosa taggene på plagget. Dette er trendmerket, og betyr at klærne er laget i bedre kvalitet, og at de tidligere har kostet ganske mye, sier hun.

Det er lett å la seg rive med av salg. De fleste av oss har nok ett eller flere plagg liggende nederst i skuffen, som vi bare måtte ha, fordi der var så billig.

For å unngå dette kan det være lurt å tenke gjennom en del ting på forhånd.

Tenk sesongbasert.
Nå er vårklærne på vei inn i butikk. Om du likevel ønsker deg en varm vinterjakke, eller en god ullgenser, er dette tiden for å gjøre et kupp, da dette skal selges ut.

Du burde finne hvilke trender som videreføres fra forrige sesong til denne. Rutete skjorter, denim og krydderfarger var stort i fjor. Det blir det også i år. Mix denim, gyllenfarget semsket skinn og hvit vintage blonde med luftige chiffonstoffer, stars and stripes-inspirerte printes og frynser, og toppe looken med en cowboyhatt. Da har du Texicana, Bik Boks vårtrend 2011.


Sjekk skapet
Finn ut hva du har, og hva du mangler i garderoben din. Hvis du har et klart bilde på hva du mangler, så blir det lettere å shoppe fornuftig. Du kan også fine plagg som passer med det du allerede har i skapet. Da kan du bygge opp en egen signaturstil.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Velg klassisk
Enkle og tidløse plagg, som blazeren, skinnjakken, den lille sorte, og svarte bukser slår aldri feil. Få også med deg basisplagg som enkle gensere, T-skjorter og cardigans.

Accessories
Tilbehør som smykker, skjerf, vesker og luer er alltid greit ha liggende. Det kan piffe opp et eller kjedelig antrekk. Det kan være lurt å, også her, velge noe klassisk. Accessories er gjerne svært sesongbetont, og går raskt ut av motebildet.

En neongrønn veske er altså ikke det beste valget, i alle fall ikke hvis du ønsker å beholde den en stund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere