*Nettavisen* Nyheter.

Dette kostet 510 kroner

Foto: (privat)

Parkeringsforskyvning førte til bot for Jan Åge Kverndalen fra Skien.

Da Jan Åge Kverndalen fra Skien skulle parkere på taket av Lietorvet sist fredag, var det mange biler som allerede stod på taket av kjøpesenteret, skriver TA.

Kverndalen var heldig og fant en ledig plass, men hele rekka der han parkerte var forskjøvet slik at bilene stod noen centimeter utenfor de oppmerkede linjene.

- Parkeringsplassene på taket er skråparkering med linjer som skiller plassene. Det er derfor ikke hensiktsmessig å rygge inn på parkeringsplassen, sier Kverdalen til TA.

Forskyvingen førte til at Kverndalen selv måtte ha det ene hjulet noe utenfor oppmerkingen.

På stedet er det to timer gratis parkering hvis man løser billett i automaten.

Bot for dobbelparkering
Da Kverndalen kommer ut til bilen igjen etter endt handletur, i god tid innen to timer, hadde en parkeringsvakt akkurat skrevet ut en bot på 510 kroner. Årsaken til boten var dobbelparkering, siden bilen til Kverndalen stod noen centimeter over den opmerkede linjen.

Kverdalen tok en prat med parkeringsvakten fra Q-park, og forsøkte å få boten annullert. Han forklarte situasjonen og hevder at parkeringsvakten ikke var helt uening med ham, men at det da var for sent å annulere boten.

Tok affære
Det er ikke de 510 kronene som plager Kverndalen i ettertid, det er prinsippet. Han fikk beskjed om at boten ikke lot seg reversere, og han har nå klaget den inn til parkeringsselskapet.

Mandag formiddag skal Lietorvet ha tatt kontakt med Kverndalen og sagt at de skal ordne opp i saken. Dermed slipper Kverndalen å betale boten.

- Parkeringsselskapet har jeg ikke hørt noe fra, men eierene av Lietorvet, som også engasjerer parkeringsseskapet, har lovet med å rette opp i dette, sier Kverdalen til TA.

TA har forsøkt å få Q-park i tale, men har så langt har de ikke svart på våre henvendelser.

Les flere saker i TA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag