Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette krever jentene av gutta

Sist oppdatert:
Det er noen som enda tror at det å bruke samme truse i flere dager er helt akseptabelt. Det er det ikke!

Her kommer det noen tips til gutter om hva jenter liker og krever av deg:

HTML EMBED

¿ Barbering 1: Jenter liker at du er velstelt, og barberer deg regelmessig. Dette er et tegn på at du tar vare på deg selv og ditt utseende, og at du ikke trenger en mor for å passe på deg.

¿ Barbering 2: Hår i nesen og i ørene skal bort. Det er ikke særlig sjarmerendes å snakke med en som har hår som tyter ut av nesen. Det samme gjelder også for dem som har hår i ørene. Det finnes i dag så mange maskiner som er laget for dette formålet.

¿ Det er noen som enda tror at det å bruke samme truse i flere dager er helt akseptabelt. Det er det ikke! Når du har vært og tisset for eksempel kan det som regel komme noen dråper i trusen, som igjen kan inneholde bakterier. Bytt truse hver dag, så slipper du dette problemet. Husk på at kanskje havner du på sykehuset, og det er flaut å stille med en skitten truse.

¿ Som truser er det også det samme med strømper og slikt.

¿ Å dusje hver dag er noe de fleste gjør. Bruk gjerne en god deodorant som lukter godt. Parfyme er ikke bare for fest, men også for å brukes i hverdagen.

Et lite tips: - Mange jenter simpelthen elsker mannelukt!

¿ Har du sett på neglene dine i det siste? Og da mener jeg også dem du har på beina. Jenter har ofte sans for detaljer, og klarer du ikke en gang å klippe neglene dine, hvordan er hygienen din ellers da?

¿ Du kan godt skifte litt oftere klær enn hva du pleier å gjøre. - Selv om favorittbuksen din sikkert er den beste å gå med. En gutt som kan kle seg og veksle litt mellom stilarter blir lagt merke til. Og det er vel det du vil eller?

¿ Bor du hjemme hos dine foreldre så rydd rommet i det minste før du får besøk av en jente. De fleste jenter er mer flinke til å ha orden, og klarer du å vise jentene at du har orden vekker dette garantert oppmerksomhet. Nok en gang til din fordel.

¿ Er du en bølle i gjengen, men en snill gutt når du er alene, burde du kanskje tenke på å forandre deg til å være real og grei uansett hvem du henger ut med. Jenter vil være sammen med gutter som viser modenhet.

¿ Bruk humor og finn på morsomme saker som får jentene til å le. Får du jenten til å synes at du er en morsom gutt, vil hun garantert ikke ha noe imot å treffe deg igjen, og hva kan skje da?

Hva er dine beste tips til gutta? Si din mening i diskusjonsforumet under.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!