RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette krever mannen

Sist oppdatert:
Det sies at kvinner har høye krav, men hva ønsker mannen fra kvinnen i sitt liv? Vi har svaret.

(SIDE2): Menn vil ha en ærlig og sjarmerende kvinne, skal vi tro iVillage.com. Her leser du hva mer han ser etter i en kvinne.

Sjarm
Menn tiltrekkes av sjarm, og det er ofte slik at en kvinnes sjarm er viktigere enn utseende. Sjarm er derfor noe som gir kvinner makt og, i mange situasjoner, menn.

Se også:
Sjekketjenesten TV 2 Match
Sex og samliv på side2

Ærlighet og tillit
Menn vil ha en ærlig kvinne som de kan stole på. Om du er ærlig med ham, er han også ærlig med deg (i de fleste tilfeller). Et forhold bygges best på ærlighet og tillit, og vil mest sannsynlig greie seg gjennom tøffere tider om dette er grunnmuren. Ha en åpen dialog rundt dette, og kommuniser om du er usikker.

R-E-S-P-E-K-T
Menn liker ikke å bli gjort til latter i en offentlig setting. Unngå derfor dette. Det betyr ikke at du ikke skal unngå å kommunisere med han, men velg dine ord og sted med omhu.

Humor
Kvinner liker at menn får oss til å le, men husk at også menn setter pris på denne egenskapen. Få ham til å le og det vil garantert sjarmere han.

Intelligens og selvsikkerhet
Det er ingen nyhet at menn liker intelligente kvinner, men de kan fort føle seg noe underlegen om en kvinne er for smart og bruker dette bevisst. Overdriv derfor ikke her. Å ha selvtillit er veldig viktig for menn, men igjen, det finnes en grense.

Ambisjoner
Menn setter pris på kvinner som kan utfordre de i dagliglivet, og derfor er ambisjoner viktig.

Et hjerte av gull
En godhjertet kvinne er viktig for mannen. Hun skal gi støtte, ta vare på og gi omsorg.

Kjærlighet
I bunn og grunn er det kjærlighet menn ønsker fra en kvinne. Gi han derfor masse kjærlighet og du vil garantert få tilbake i bøtter og spann.

Riktig holdning
Menn liker å vise frem sine kvinner, og setter derfor pris på en god holdning, og selvfølgelig fine kurver.

Pent ansikt
Menn liker å se på pene ting, og kvinner er ingen unntak. Menn har ulike oppfatninger av hva som er pent og ikke så her er det ingen oppskrift.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere