RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette legger han merke til

Foto: Thinkstock.com
Sist oppdatert:
Han stirrer faktisk på mer enn bare puppene og rompa di.

(SIDE2): Det er noen ting menn umiddelbart legger merke til når de møter en kvinne for første gang.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Forfatteren av boka «Meeting Your Match», Jackie Black, har forsket på hva som tiltrekker oppmerksomheten til det mannlige kjønn, skriver Cosmopolitan.com. Sjekk ut disse punktene som du kan bruke for å finne ut hva som er dine fordeler, og kanskje ulemper.

1. Hvor tykt håret ditt er
Joda, faktisk så legger ikke gutta bare merke til hårfargen, men også om håret ditt virker tykt og sunt. Dette handler om evolusjonen, og helt fra huleboerdagene har et sunt og tykt hår gitt signal om at kvinnen har god helse og er fruktbar.

2. Om smilet ditt er ekte
Man smiler ikke bare med munnen. Er det et ekte smil vil du også smile med øynene, og menn legger merke til om det er et «sympati-glis», eller om du faktisk er avslappet og smiler på ekte.

3. Stemmen din
Studier viser at menn er tiltrukket av stemmer som befinner seg i et høyere register og i lyse toner. Sannsynligvis kommer det av evolusjonen og instinktet som sier at dette er tegn på en ungdommelig kvinne med god helse.

4. Kroppen din
Det er jo ikke til å komme utenom at vi ser på hverandre og studerer kroppene til det motsatte kjønn. Helt fra starten av menneskets historie har menn instinktivt sett etter timeglassfiguren hos det motsatte kjønn. Er midjen merkbart mindre enn hoftene betyr dette fruktbarhet. Husk at et belte vil understreke denne timeglassfasongen.

5. Om du gløder
Oransje brunkremtrynerog jenter som er stressa er det få gutter som tenner på. En god psykisk helse vises også på utsiden og gir deg en bedre utstråling. Stress og angst kan ofte føre til kviser og matt hud, så prøv å roe ned hverdagstempoet og ikke gå bananas med foundationkremen og bronzeren.

6. Hva som er falskt ved deg
Nei, her mener vi ikke hva som er falskt ved din personlighet, men alt det ytre. Dette kan for eksempel være falske øyevipper, falske negler, hair extensions og så videre.

7. Øynene dine
Vi mennesker fokuserer mest på øynene enn noen annen kroppsdel når vi treffer nye folk. Derfor vil en dramatisk øyesminke lett kunne tiltrekke hans oppmerksomhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere