RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette lover ekstremt bra

(Naughty Dog)
Sist oppdatert:
Lekket video av «Uncharted 2: Among Thieves» viser et spill det er grunn til å glede seg til.

(Spill): Bak lukkede dører fikk utvalgte journalister se det kommende «Uncharted 2: Among Thieves» på Games Developer Conferance 2009 (GDC).

Den italienske nettsiden Multiplayer var blant de heldig utvalgte, men blir kanskje ikke invitert neste gang. Siden har filmet og publisert hele presentasjonen av spillet. Den drøye fem minutter lange videoen slår imidlertid ikke uheldig ut for utviklerne Naughty Dog, «Uncharted 2: Among Thieves» er noe av det mer imponerende vi har sett.

Naughty Dog har annonsert at detaljnivået skal være mye høyere i Nathan Drakes andre eventyr. De har også utviklet en ny klatreteknikk som skal gi stor frihet. Videoen nedenfor tyder på at utviklerne holder ord, særlig klatredelen mot slutten av klippet er imponerende dynamisk og virkelighetstro.

I et intervju med IGN går sjefdesigner Richard Lemarchand nærmere inn på en del av detaljene i «Uncharted 2: Among Thieves». Blant annet vil snøen og kulden i Himalaya ha innvirkning på spillet.

- I det første spillet jobbet vi mye med å få vann til å se så bra ut som mulig. Denne gangen har vi konstrert oss om den spesielle måten snø faller på. Når Drake går i snøen vil han lage fotspor og snø vil samle seg på hodet og kroppen hans. Dette vil smelte sakte når han kommer innendørs igjen, sier Lemarchand.

Væreffektene er ikke bare til pynt, forklarer designeren, og sier at snø som laver ned kan skjule både deg og fienden. Opplysningene stemmer bra med Naughty Dogs løfter om mer sniking i «Among Thieves».

«Uncharted 2: Among Thieves» utvikles eksklusivt for Playstation 3. Lanseringsdatoen er foreløpig ikke annonsert.

1462

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere