RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette lyver han om

Det kan lønne seg å servere en hvit løgn innimellom. Her er hva guttene lyver om.

(Side2)Noen ganger er det best å ikke si den fulle sannheten for å unngå krangling og misforståelser. Her er hva menn lyver om for å gjøre hverdagen litt lettere.

Finn drømmepartneren her

Du ser bra ut i alt
Menn frykter spørsmål fra kvinnen om hvordan man ser ut i et bestemt antrekk. Grunnen til at de lyver om det er at de vil slippe å gjøre deg sur og fordi de ikke vil gjøre deg usikker.

Jeg så bare på hvor tragisk hun var kledd
Ingen mann vil innrømme at han ser på andre kvinner, men menn kan rett og slett ikke noe for sine vandrende øyne. Det er instinkt og derfor lyver han om det.

Jeg ville ikke vekke deg
Om han bruker denne unnskyldningen når han dro tidlig eller kom hjem sent så er grunnen ofte det samme. Menn liker ikke konfrontasjoner og vil prøve å unngå de som best de kan.

Jeg er ikke så interessert i pupper
Menn vet at kvinner er veldig selvbevisste og at det i vår tidsalder, hvor det er mye fokus på sex og pupper, er lett å gjøre deg usikker på deg selv. Dette er noe en mann vil unngå og derfor serverer han denne hvite løgnen.

Jeg ville ikke kjøpe noe du ikke ville ha
Det er ikke lett å kjøpe gave til en kvinne og menn synes det er spesielt stressende å gå fra butikk til butikk for å finne noe som kanskje faller i smak. Om du ikke har gitt ham et hint om hva du vil ha så er sjansene store for at han vil at du skal kjøpe gaven til deg selv.

Jeg må jobbe
Denne løgnen bruker mannen for å komme ut av mange situasjoner. Det er en unnskyldning det er vanskelig å si noe på og er derfor genial.

Møt single fra Norge og hele verden nå

(Kilde: iVillage.no)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere