RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette må du ha i høst

Sist oppdatert:
Er garderoben din klar for høsten? Her er seks stikkord for høstklærne.

(SIDE2:) Nettstedet Style.com ramser opp stikkordene for høsten.

Puffede skjørt: Eller bobleformede som de også kalles. Balenciaga, Vera Wang, Donna Karan og Oscar De La Renta hadde alle puff på klærne på sine høst-kolleksjoner. Aquascotum viste nydelige kåper med puff i livet. Både H&M, ASOS og andre billigkjeder har puffede klær for deg som ikke har budsjett til designerklær. Husk at dersom du går for skjørt, er det tykk strømpebukse som gjelder.

Pels: Sett hos blant andre Alexander McQueen, Viktor&Rolf og Burberry. Pelsen er tilbake. Enten du velger å se ut som den avskyelig snømannen eller går får jakker med pelsdetaljer på er er du trendy. Et alternativ er også pelsvesten.

Metaller: Under torsdagens MTV Awards strålte stjernene i metaller fra topp til tå. Les mer om det her: Metallisk stjernemote

Oversized: Sett hos blant andre Ann Demeulemeester og Stella McCartney. Store gensre og ikke minst vide dressbukser er hott. Gjerne i grått, som er en av høstens store farger. Se stort , grått, bildespesial under

Lag på lag: Kjoler over bukser, og lag på lag med gensere og cardigans preger høsten. Chloe viste for øvrig shortser over bukser under sin visning.

Napoleon: La deg inspirere av Napoleon og filmen «Marie Antionette» med Kristen Dunst. Napoelon-aktige dressjakker eller losjakker med gullknapper er hot.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere