*Nettavisen* Nyheter.

Dette må hun ikke vite

Foto: Digital Vision. (Getty Images)

10 ting han ikke trenger å fortelle dama.

22.05.11 14:24

(SIDE2): Små hvite løgner trenger ikke såre noen - ikke mer enn sannheten i hvert fall. Det er de fleste enige om, også når det kommer til forholdet.

Askmen.com har satt opp en liste på ti ting kjæresten ikke trenger å vite om deg.

Antallet damer
Enkelte menn liker å skryte av antallet damer de har nedlagt, men det betyr ikke at kjæresten er den som bør få slengt antallet i fleisen.

Så selv om hun spør - og det kommer hun til å gjøre - så hold kjeft om det nøyaktige antallet. I hvert fall dersom det vil regnes som mange. Anslå gjerne et cirka antall, men dropp detaljer som navn, sted og hvor og hvordan. Det er også lov å droppe utelate enkelte one nights og fyllevas, mener askmen.

Pengekontroll
Har dere ikke allerede slått sammen økonomien deres, så har hun heller ikke noe med hva du bruker pengene dine på. Det vil si - så lenge du betaler din del av felles regninger.

Detaljert kunnskap om lønn og månedlige utgifter derimot, trenger hun ikke å ha kunnskap om. Vet hun for mye, vil hun også kreve at du sparer - til deres felles interesse.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Mammadalt
Overraskende mange gutter og menn lar fremdeles mor eller far ordne opp både titt og ofte. Middag i plastbokser i frysen? Klesvasken? Hjelpe til å rydde eller betaler en ferietur?

Har du kjæreste, er ikke det ting du nødvendigvis forteller om. jenter liker menn som klarer seg på egen hånd, og selv om du egentlig er en oppegående fyr, vil slike foreldrebånd sette det hele i et noe dårlig lys.

Hjelp, en mus!
Alle har sine frykter og svakheter - også menn. Det er de opplagte, men også menn kan bli kvalme av å se blod eller svime av ved lyden av et tannlegebor.

Det er slike ting det ikke er noe galt med, men som kanskje er like greit at kjæresten finner ut av på egen hånd - ikke nødvendig å utbasunere alt som får deg til å grine som en unge med andre ord.

På ramma
Ask Men vil ha det til at menn trives på do og gjerne er stolte av det som skjer inne på rommet med hjerte på døra. Vel, er det tilfellet - så ikke gå i detalj med kjæresten. De fleste jenter (det finnes selvsagt unntak, ja!) har ikke lyst å høre om størrelse, fasong og lukt, hvor ofte det skjer og de gangene det ikke skjer noe på lenge.

Det samme gjelder kviseklemming og verkebyller, noe menn virker å ha mer av enn damer.

Du er meg, jeg er vi
Forteller man noe til en av et kjærestepar, så vet begge det - slik er det bare. Det er noe alle vet.

Men når det kommer til å fortelle om kompisen din som er utro mot dama eller han andre som alltid kollapser på fylla, så la være. Vet hun om all dritten vennene dine har gjort, så blir det neppe let for henne å stole på dem eller like dem - og det blir vanskelig i lengden å skulle henge sammen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Opp og ned
Å masturbere er noe alle gjør - også dersom de er i et forhold. Det er avslappende og stressløsende, men dama di har neppe behov for å vite hvor ofte, hvor mye eller hvor lenge. det har hun ikke noe med - og det kan tas ille opp, dersom det skjer ofte (med tanke på at hun kanskje føler seg utilstrekkelig).

(Men husk - det gjelder også andre veien!)

Hysj, hysj...
Har du vært utro mot en av dine ekskjærester, så hold godt kjeft om det nå. Er du en dreven drittsekk på området, sier det seg selv - men er du en av dem som klarte å drite seg ut den ene gangen og har lovet seg selv å aldri gjøre det igjen, så ingen vits å fortelle det til dama.

Å tenke «engang utro, alltid utro» er fort gjort, og hun vil være usikker på om du er til å stole på.

Rester etter forrige
har du bodd sammen med ei dame før, så har du sikkert oppdaget at det kanskje ligger igjen en skjorte elle ren CD etter henne - og kikker man nøyere etter, så oppdager man vel også at flere av pyntetingene er innkjøp hun sto bak.

Ikke så nøye for deg, du legger knapt merke til puta eller vasen, men den nye kjæresten din vil garantert plukke opp dersom noe ikke egentlig er ditt og hun vil ha dritten ut av hus fort som fy. Ask Mens råd er å tviholde på at alt er ditt og at du er den som har kjøpt det - ikke ting en eks har markert reviret med.

- Minner om eksen
Du vil ikke vite alle detaljer om din kjæreste og hennes eks - og hun vil ikke vite det om deg og din eks. Så dersom den nye gjør noe som minner om hun forrige, så hold kjeft. Det virker bare som du sammenligner eller fremdeles tenker på eksen - noe som ikke vil falle i god jord.

Hvorfor er du ikke med eksen, dersom hun var så mye bedre/morsommere/snillere/greiere osv? Hørt den?

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Annonsebilag