RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette MÅ vi ha

Sist oppdatert:
Bananer på pizzaen eller grønn te med honning. Sjekk hva redaksjonen er avhengig av.

(SIDE2): Friker du ut om du ikke har grønn-te i huset eller eight-hour cream i veska? Her er noe av det vi er avhengig av.

Lene Gunvaldsen - Journalist desk

- Jeg sørger i alle fall for å drikke mye melk, ellers fliser neglene mine seg opp noe helt forferdelig. Hadde en periode jeg ikke drakk så mye melk, og da ble neglene helt ødelagt faktisk. Nå er de mye bedre igjen.

- Jeg klarer meg heller ikke uten rosebud-salven min!! Den kan brukes til ALT! Den er fantastisk på tørre lepper, den roer ned myggstikk og den myker opp neglbåndene. Her om dagen brant jeg meg på en brennesle, smørte på litt rosebud, og det sluttet å svi! Det er ikke den ting ikke rosebud fikser.

Guro Holmene - Journalist helse og kultur

- Jeg tar multivitaminer hver morgen. Tar også B-vitaminer fordi det styrker håret, vet ikke hvor mye det hjelper, men velger å innbille meg at det gjør det. Jeg har satt meg som mål å drikke masse vann framover, er generelt aldri tørst, men nå tvinger jeg i meg masse vann hver dag. Tror kanskje jeg er blitt litt avhengig av vannflaska.

- Jeg drikker også mye Mana Juice, den med drue, blåbær og kirsebær. Den er ikke så innmari god, men den inneholder antioksidanter så jeg føler meg sunn av å drikke den!!

- Også spiser jeg altfor mye knekkebrød, spesielt Wasa havre. Bruker ikke så mye sminke, men jeg har stort sett alltid med meg mascaraen «masterpiece» fra Max Factor, den er så bra!

Trine Rasmussen - Journalist mote

- Det meste kan byttes ut med bananer. Bruk banan som pålegg, i smoothie, til mellommåltid, og sist men ikke minst, banan er fantastisk godt på pizza. Banan er kanskje ikke den sunneste frukten, men likevel sunnere enn det meste.

- Lip Fusin er en fantastisk produkt som forstørrer leppene dine, og gir en mer sexy følelse. Perfekt til byturer for en hottere look!

- Ha alltid litt solpudder i vesken, og dagen din er reddet. Et vanlig pudder eller en foundation gjør huden jevn, men et solpudder gir glød og får deg til å skinne.

- For hvite tenner, puss de av og til med salt.

Jorunn Egeland - Journalist kultur

- Mørk sjokolade. Livet skal nytes, selv om kroppen ikke har godt av alt vi har lyst til å putte i oss. Når søtsuget blir for stort, kan en bit med mørk sjokolade gjøre susen. Mørk sjokolade er mye sunnere enn lys sjokolade, og det kommer stadig nye forskningsrapporter som viser hvor sunt det er. Dessuten er det veldig godt! Et annet tips for å holde snackssuget i sjakk, er å kjøpe små potetgullposer.

- Kokt torsk og kokte poteter kan være ganske kjedelig. Men fisk er så sunt for kroppen, at vi bør få det i oss likevel. Marinert laks smaker like mye krydder som fisk, og det blir sprøtt og godt. Du kan kjøpe ferdigmarinerte fileter i butikken eller prøve deg på kjøkkenet selv.

Helle Nilsen - Journalist helse

- Jeg er avhengig av C-vitaminer og grønn te med honning av sunne ting. Jeg syns grønn te renser ut avfallsstoffene og at jeg får penere hud av det. C-vitaminer tror jeg selv at holder meg frisk, selv om jeg vet at det ikke nødvendigvis er riktig.

- Ellers må jeg ha en leppepomade tilgjengelig i veska. Gjerne Eight-hour cream fra Elizabeth Arden eller Rosebud.

- Av mat inneholder kjøleskapet alltid en boks med oliven, i fryseren er det is og i skapene mine finner du masse typer te, pasta i lange baner, krydder så det monner og en godtehylle med mandelstang, lakris og kinder-sjokolade.

LES MER HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere