RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette mener analytikerne før Schibsted-tallene

Sist oppdatert:
iMarkedet har gjennomgått to analyser av medieselskapet Schibsted og toppsjef Kjell Aamot i forkant av tallene torsdag ettermiddag. Her finner du gjennomgangen
iMarkedet har gjennomgått to analyser fra meglerhusene DnB Nor Markedet og ABG Sundal Collier på Schibsted-aksjen. Analysene er ute til kundene i forkanten av kvartalsrapporten torsdag.

ABG Sundal Coller skriver i sin rapport at de venter solide tall fra Schibsted i første kvartal, men at kvartalsrapporten ikke vil inneholde spennende nyheter.

DnB Nor Markets venter blandede tall fra Schibsteds avisvirksomhet, men tror aksjen er et godt case for investorer som ønsker en syklisk eksponering mot det nordiske markedet.

DnB Nor Markets venter et resultat før skatt for Schibsted på 157 millioner kroner i første kvartal, noe som er opp fra 126 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

ABG Sundal Collier venter også at resultatet før skatt for Schibsted ender på 157 millioner kroner i første kvartal.

Begge de to meglerhusene ligger over analytikernes konsensusestimater. Ifølge TDN Finans venter analytikerne i snitt et resultat før skatt på 151 millioner kroner i første kvartal.

Både ABG Sundal Collier og DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling på Schibsted-tallene i forkanten av resultatrapporten i ettermiddag. ABG Sundal Collers kursmål på Schibsted-aksjen er 155 kroner, mens DnB Nor Markets har 145 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest