*Nettavisen* Nyheter.

Dette mener han egentlig

Foto: (Crestock)

De ti vanligste løgnene han bruker når han dumper dama.

15.05.09 18:50

(SIDE2): Det er vel en kjent sak at jenter lyver, både store og små, svarte og hvite løgner. Men ikke tro at gutter er så rett fram og liketil som det noen ganger kan virke - de lirer av seg den ene usannheten etter den andre de også.

Siste nytt? Sjekk forsiden på Side2 akkurat nå!

Og den gangen de lyver mest, er når de slår opp med jenter. Ifølge lemondrop.com, er årsaken stort sett sex - enten fordi fyren mener han ikke får nok i forholdet, eller fordi han ønsker enda mer - med andre damer.

Under følger de ti vanligste løgnene - og hva de egentlig betyr.

Løgn nr. 1
«Jeg vil ikke hindre deg fra å leve livet ditt slik du vil».

I virkeligheten mener han at han ikke vil at du skal stoppe han fra å gjøre ting han ønsker å utrette før han dør - som en trekant

Løgn nr. 2
Sier han at «Jeg klarer ikke å forplikte meg», så mener han egentlig at han heller vil «være i komfortsonen min, og sende meldinger klokka tre på natta, drita og kåt, for å ha sex som vi likevel ikke husker nesten morgen.»

Løgn nr. 3
«Jeg må fokusere på musikkarrieren min» betyr i virkeligheten at han heller vil drikke seg drita med venner og bli døv på begge øra grunnet hylende høyttalere, enn å finne en partner han kan knytte følelsesmessige bånd til.

Løgn nr. 4
«Jeg har blitt såret før, så jeg kan klarer ikke stole på noen akkurat nå». Direkte oversatt: «Ekskjæresten min prøvde å overbevise meg om at et åpent forhold er helt naturlig. Hun fortalte meg også at vokslys er brukendes i senga. Men det viser seg at begge deler var feil - og jeg har arr for å bevise det.»

Løgn nr. 5
«Jeg vil ikke ødelegge vennskapet vårt»

Egentlig mener han at dersom dette fortsetter, så ødelegger jeg alle sjanser for å noensinne ha sex med venninnene dine.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Shutterstock

Løgn nr. 6
«Vi er bare på forskjellige stadier i livet»

En setning som ikke trenger å være så dyp som den kan høres. Du har muligens planer om å skrifte karriere, eller studere et nytt fag - han har planer om å sitte foran x-box'en og spise pizza.

Løgn nr. 7
«Vi må begge vokse som personer først» - han har med andre ord planer om å feste som en fjortis en god stund til, før han kan se for seg muligheten av at en «kul kveld» betyr dvd og sofakroken.

Løgn nr. 8
«Jeg føler meg fanget og trenger rom for å puste!»

Klikk på bildet for å forstørre.

Han har fått noia og tror du planlegger å ta forholdet et skritt videre - som å få en baby eller forlove dere.

Løgn nr. 9
«Det er ikke deg, det er meg»

Den klassiske setningen for å gjøre det slutt. Den er vag nok til å bety absolutt ingenting, samtidig som den får fyren til å virke såret og mystisk - ensbetydende med makeup sex.

Løgn nr. 10
«Du er for bra for meg».

Smiger fører fram, også for gutter som vil kvitte seg med deg. Den beste biten med løgnen? Det er trolig sant...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.