RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette mener meglerhusene denne uken

Sist oppdatert:
Her får du en gjennomgang av de norske meglerhusenes favorittaksjer og aksjesyn denne uken. Hva mener de om aksjemarkedet nå
Les også:

Terra satser på Statoil
First holder ukesporteføljen
Orion kommenterer IT-aksjer
DnB Nor Markets favoritter
CARs aksjefavoritter

iMarkedet har gjennomgått tre meglerhus og to analysehus sine ukes- eller modellporteføljer denne uken. I porteføljene samles aksjer innen forskjellige sektorer på Oslo Børs. Porteføljene indikerer samtidig megler- og analysehusenes aksjesyn.

Porteføljene vi har kikket nærmere på er fra meglerhusene DnB Nor Market, First Securities og Terra Securities. Vi har samtidig sett på porteføljene til analysehusene CAR og Orion.

Blandet om markedet

Gjennomgangen av porteføljene viser at meglerhusene har delt seg opp i to leire. Terra Securities velger å være overvektet i olje- og offshoreaksjer, mens First er overvektet i teknologi.

Terra skriver også i sin ukesrapport at de tror på høy oljepris fremover.

Ellers vitner porteføljene om at meglerhusene er litt usikre på utviklingen til aksjemarkedet fremover. DnB Nor Markets skriver i sin ukesportefølje at de tror markedet vil bli flatt eller svakt positivt fremover.

Superporteføljen

iMarkedet har også samlet aksjene som nevne to eller flere ganger i ukesporteføljene. Disse sammenstiller vi i iMarkedets Superportefølje. Denne uken er det hele fem aksjer som nevnes to eller flere ganger i ukesporteføljene.

Dette er iMarkedets superportefølje:

* Tomra
* TGS
* Hydro
* Orkla
* Tandberg TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere